balonari, senzatii de voma, ameteli, somnolenta excesiva
buna ziua...de cateva zile ma simt foarte ciudat, sunt foarte palida, si in general seara am senzatii de voma...am ameteli de multe ori si cand stau pe scaun..nu sunt foarte intense..dar se simt..mi'e foarte somn, desi dorm cate 7 8 ore pe noapte, si chiar si la pranz 1 ora 2. dupa ce dorm am senzatia ca'mi este si mai rau..mi'am facut niste analize in luna aprilie si nu a iesit nimic semnificativ..singura chestie era o sideremie. De multe ori simt ca parca im fermenteaza ceva in intestine..ma inteapa si inima...am dureri de cap...totul e foarte ciudat si nu inteleg ce se intampla...imi place foarte mult anatomia si intentionez sa dau la medicina...dar toate simptomele astea parca ma sperie..astept un raspuns de la dvs..va multumesc mult!
3 comentarii
Pentru a vedea despre ce este vorba trebuie sa faceti niste investigatii: un consult neurologic, eventual o ecografie abdominala.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
termenul "sideremie" se refera la concentratia de fier din sange asa ca la analizele facute singura chestie era fie o sideremie normala, fie una scazuta sau crescuta..concentratii scazute de fier in organism merg cu un anume tip de anemie, iar simptomele prezentate pledeaza pt o anemie (nu neaparat datorata lipsei fierului).
Buna,
Ai descoperit de unde venea problema? Exact aceleasi simptome le am si eu, doar ca am fost si f deranjata la stomac.
Si mie la analize, acum 1 luna, mi-a iesit hemoglobina mica, si de atunci iau fier ca si supliment alimentar.
Merci.
Ai descoperit de unde venea problema? Exact aceleasi simptome le am si eu, doar ca am fost si f deranjata la stomac.
Si mie la analize, acum 1 luna, mi-a iesit hemoglobina mica, si de atunci iau fier ca si supliment alimentar.
Merci.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Stari de voma si dureri de cap..ajutor
- 7durere abdominala, crampe si balonare
- 12IRM coloana cervicala
- 4va rog foarte mult un raspuns urgent, multumesc
- 4ameteli, dureri de cap partea stanga
- 19Frunte si tample umflate
- 5durere in ceafa, ameteli, durere umar si toata mana dreapta + fumatoare
- 4am nevoie de putin ajutor: am migrene pana cad de pe picioare
- 7Paraziti, diaree apoasa si balonare
- 4ameteli si o stare de voma + tiuit in urechea dreapta
- 7Glicemie oscilanta? Uneori am ameteli ocazionale, transpiratii, tremuraturi, maini si picioare reci
- 0Impresia de dezorientare incapacitate de adaptare si simptome asemanatoare somnolentei
- 6probleme cu colonul?
- 6dureri stomac si in partea dreapta, scaune foarte moi
- 13Gat uscat dimineata, senzatie ciudata in gat
- 0Ameteala
- 11Amețeli
- 3Colon iritabil - balonare de ani de zile - cum scap de ea?
- 1Buna seara! As aprecia o parere despre starea mea - ametit, cu senzatie de lesin
- 2Scadere de auz, tiuit in ureche, ameteli
Mai multe informații despre: Ameteala Balonarea Somnolenta Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: