acum 1 sapt am avut niste ameteli foarte puternice
acun 1 sapt am avut niste ameteli foarte puternicesoldate cu greata arsura in piept si gat si 5 6 scaune pe zi moi stare generala de rau am fost la spital perfuzii si atat acasa mam internat dupa 2 zile pt investigatii deoarece starea mea era mai rau aveam o arsura in piept si in gat nu puteam sa mananc nu puteam sa beau apa arsura puternica in gat dreapta analize echografie abdominala sange urina ekg endoscopie digestiva superioara radio plamani c-t gat exudat faringian toate au iesit bine helicobacter poly slab pozitiv rezultatul doctorilor reflux gastro esofagian stomacul nu ma mai arde in schimb am durerea in gat care nu scap de ea ma doare in partea dreapta sub limba si durerea se duce spre esofag cu arsura parca am o rana deschisa acolo sau o zgarietura mam dus si la orl cu ct sa uitat in gat a zis ca nu se vede nimic dar durerea mea este acolo permanent nu am pofta de mancare inghit greu si apa si durerea tot persista ce sa mai fac sunt cu pshicul la pamant ce analize ar trebuii sa mai fac poate este totusi ceva acolo si nu se vede la ct sunt panicat nu stiu unde sa ma mai duc ce analize suplimentare ar trebui sa mai fac mie teama de ceva rau cine a mai avut asemenea simptome va rog sa imi raspunda multumesc
1 comentarii
Ok sm înţeles ca este ceva alternativ la medicamente dar cum se numeşte acest produs si de unde poate fi procurat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Varsaturi, ameteli, dureri al oaselor
- 3temperatura, transpiratii reci, ameteli
- 5Ameteli persistente si puternice
- 8Crize de nervi
- 3ameteala ca un vartej
- 2palpitatii, diaree, ameteli
- 10durere constanta in ambele picioare
- 3durere de cap, ameteala si durere de brat drept
- 6Dureri de cap de multi ani, ametesc, greata si halucinatii
- 0dupa orice ejaculare am stari de ameteli
- 4Criza musculara (ciudata), ameteala, droguri