acum 1 sapt am avut niste ameteli foarte puternice
acun 1 sapt am avut niste ameteli foarte puternicesoldate cu greata arsura in piept si gat si 5 6 scaune pe zi moi stare generala de rau am fost la spital perfuzii si atat acasa mam internat dupa 2 zile pt investigatii deoarece starea mea era mai rau aveam o arsura in piept si in gat nu puteam sa mananc nu puteam sa beau apa arsura puternica in gat dreapta analize echografie abdominala sange urina ekg endoscopie digestiva superioara radio plamani c-t gat exudat faringian toate au iesit bine helicobacter poly slab pozitiv rezultatul doctorilor reflux gastro esofagian stomacul nu ma mai arde in schimb am durerea in gat care nu scap de ea ma doare in partea dreapta sub limba si durerea se duce spre esofag cu arsura parca am o rana deschisa acolo sau o zgarietura mam dus si la orl cu ct sa uitat in gat a zis ca nu se vede nimic dar durerea mea este acolo permanent nu am pofta de mancare inghit greu si apa si durerea tot persista ce sa mai fac sunt cu pshicul la pamant ce analize ar trebuii sa mai fac poate este totusi ceva acolo si nu se vede la ct sunt panicat nu stiu unde sa ma mai duc ce analize suplimentare ar trebui sa mai fac mie teama de ceva rau cine a mai avut asemenea simptome va rog sa imi raspunda multumesc
1 comentarii
Ok sm înţeles ca este ceva alternativ la medicamente dar cum se numeşte acest produs si de unde poate fi procurat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21sa fie sinuzita?
- 358Ameteli puternice cu presiune localizata partea dreapta a capului si tiuit puternic
- 1Ameteala
- 8Prozac (Fluoxetina) - parca nu mai sunt eu
- 0ameteala si tulburari de auz
- 6vertij paroxistic benign - trebuie sa ma ingrijorez?
- 0Anemie, ameteli, stres
- 3stari si simptome carora nu le gasesc cauza!
- 4Ameteala puternica
- 4probleme la un copil de 15 ani
- 9Probleme in zona capului, a ochilor
- 3Ameteli, pierdere echilibrului si stare de moleseala.
- 0ameteli puternice + tiuit ureche + nod in gat
- 1Cred ca am probleme cu hipoglicemia
- 10Ce este Peritol?
- 4cornete nazale
- 1Ameteala
- 4Ameteala, dezechilibru, atacuri de panica.
- 0Ameteala
- 1Dureri puternice de cap si amorteala
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: