Cabinet/medic ginecolog - recomandare

22-01-2008
carmenpr
Nu este medic/terapeut
carmenpr
cunoasteti vre un cabinet, medic ginecolog(de preferabil femeie) care sa efectueze consultatie si un eventual chiuretaj? astept cat mai multe raspunsuri...multumesc mult!
6 comentarii
0
22-01-2008, ora 00:00
Greece woman2
Nu este medic/terapeut
Greece woman2
cred ca te poti duce la un consult intr-o policlinica sau cabinet la intamplare unde vezi scris nume de femeie si cu ceva banuti dati te programeaza si la un chiuretaj.
0
carmenpr
Nu este medic/terapeut
carmenpr
tocmai asta este..nu vreau sa merg la intamplare :( vreau sa stiu de cineva care isi trateaza cu seriozitate pacientii..oricum..iti multumesc mult! :)
0
selena1311
Nu este medic/terapeut
selena1311
Si eu doresc acelasi lucru ca si tine carmenpr si intr-o problema asemanatoare.Pe 15 dec 2007 a fost prima zi de ciclu de la ultima mea menstruatie.Suntem in 22 ian si INCA NU MI-A VENIT.e foarte adevarat ca am folosit metoda calendarului deoarece aveam un ciclu foarte regulat de 2 ani(imi venea fix la 25 de zile)Am facut 3 teste de sarcina si au iesit toate negativ, este posibil sa dea gres testele si totusi sa fiu insarcinata????VA ROG ASTEPT RASPUNS URGENT
0
carmenpr
Nu este medic/terapeut
carmenpr
buna selena1311...alte raspunsuri ai mai primit?sunt foarte nelinistita si ingrijorata..macar tu poti sa mai ai o sperantza, dar eu astazi mi am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv si nici nu am mai avut ciclu menstrual de la data de 6 dec..tine'ma te rog la curent daca aflii mai multe..parerea mea in legatura cu problema ta este ca poate datorita unor factori externi sau endogeni(stres, neliniste)e posibil sa iti intarzie...mai ales ca ai facut 3 teste si toate ti au iesit negative..mi se pare cam imposibil sa fi esuat toate..te poop
0
selena1311
Nu este medic/terapeut
selena1311
PAI CE SA ITI ZIC MEDLIFE 021/9496 IN BUCURESTI I MAI 1630 M-AM UITAT ASEARA PE NET SAU MEDICOVER 3101599 AM AUZIT LA ALTCINE CA A DAT SI 5 MIL CU ANESTEZIE SI NU A SIMTIT NIMIC.DAR TU AI MAI FCT TESTE SAU ASTA E PRIMU SI A IESIT POZITIV?incerac la medlife dar se fac programari din timp si e buna dar scoti si din buzunar dca mai vrei sa mai vb mai ma poti intreba ce vrei...poop
0
23-01-2008, ora 00:00
carmenpr
Nu este medic/terapeut
carmenpr
mercic mult selena.. am fct ieri singurul test care a iesit pozitiv...scuzama da nu prea am intzeles ce sunt numerele acelea...sunt nr de telefon ale cabinetelor?mi se pare oricum cam scump 5 milioane:(nu prea dispun de acesti bani...multumesc pt raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Unele antibiotice ar putea fi asociate cu creșterea riscului de avort
  • Dureri de burtă după avort - ce e normal și ce nu
  • Cercetările susțin avortul foarte timpuriu pentru femeile care doresc oprirea sarcinii
  •