Oare a fost avort spontan?
in data de 16 februarie mi-a venit menstruatia exact la 29 zile de la ultima, insa, deobicei ma tine cam 7-8 zile, acum m-a tinut doar 3 zile, am avut dureri foarte mari, ceea ce nu mi-i s-a mai intamplat, in prima zi a fost neobisnuit de abundenta, iar a doua zi am simtit o intepatura, o durere puternica in zona ovarelor, iar cand am mers la toaleta pa absorbant era ceva asemanator unui cheag de sange, doar ca arata ca o bucatica de "carne".Din fire sunt curioasa si am "studiat-o".Apoi nu am mai avut nici un fel de durere iar sangerarea a durat pana in ziua urmatoare, iar in urmatoarele 2 zile am avut o scurgere maronie.As dori sa imi spuneti daca intradevar a fost sau nu un avort, nu mai am rabdare pana ajung la ginecolog, vinerea aceasta, sunt speriata putin, va multumesc.
4 comentarii
draga hoanna, nu cred ca a fost vorba de un avort ;si mie mi s-a intamplat de mai multe ori.sunt casatorita si cu toate astea nu facem dragoste niciodata neprotejat.probabil este vorba de o infectie sau altceva dar in nici un caz de un avort
bunahoana! nu cred ca a fost avort pentru ca trebuia sa ai hemoragie dupa aceea, nu poti sa pierzi o sarcina fara alte urmari. in mod sigur ai o afectiune ginecologica deci du-te la medic.
am fost la ginecologie si intradevar nu a fost vorba de avort spontan, am o infectie, am luat tratament si inca nu mi-a trecut, azi am fost din nou si doctorul mi-a prescris un unguent PIMACUFORT, (desi nu am mancarimi sau usturime)pana imi vin analizele, mai exact la ce e bun unguentul acesta si la ce si cum se foloseste.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5pot sa raman insarcinata?
- 4avort spontan
- 5avortul fetal in trimestrul 2
- 1Menstruatie la o saptamana dupa menstruatie.
- 12avort spontan, infectie, sangerari in cantitati mici
- 10branca ursului m-ar ajuta???
- 326ce sanse am sa duc sarcina mai departe
- 0dupa avort spontan
- 5Sangerare si eliminare mucus
- 5doresc sa raman insarcinata cum fac
- 1avort spontan
- 0probleme hormonale sau avort spontan ?
- 2Prima menstruatie dupa avert spontan sau o un Nou avort?
- 1avort spontan
- 0Avort spontan ?
- 0Avortul spontan
- 2Sangerare cu bucati cat pumnul de cheaguri de sange
- 0Avort spontan
Mai multe informații despre: Avortul spontan
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: