avort spontan, elimin cheaguri de sange.. trebuie sa merg la medic?
buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat sunt insarcinata in 5 saptamani si s a declansat avortul spontan deja elimin cheaguri de sange intrebarea mea este pot sa stau acasa sau trebuie neaparat sa merg la medic am inteles ca nu este neaparat nevoie de mers la medic in timpul in care se desfasoara avortul spontan va rog dati mi un sfat va multumesc anticipat
5 comentarii
Trebuie neaparat sa mergeti la urgente si sa spuneti ce ati patit ca este foatre important.
Dumnezeule !!! Cum sa stai acasa ? Iti dai seama la ce riscuri te supui ? Un avort e un avort, fie el si spontan !
Buna seara! Mergi la Ginecologie; numai bine
buna seara.am si eu o problema sunt in a 4 luna de sarcina la inceputul luni a 2-a am avut foarte mari dureri abdominale, crapte dar nu am avut sangerari.in seara aceea am crezut k am pierdut sarcina de atunci nu mai mi-a crescurt burta, dar mi-a curs foarte mult lapte, am aproape mereu dureri abdominale (cum le aveam pe acelea inaite de ciclu)dar nu mi-a venit, mi-a venit ntr-o seara ideea de a-mi apasa pe burta si chiar nu am simtit nimik.pe bune dati-m un sfat k sunt disperata, mai ales k ma omoara mama, si nici nu imi da ban sa ma pot duce la un control:((:((:((ast un mail sau un rasp pe acest forum va roggg.app scz dak deranjez
alyyssor17 si eeu am fost in aceas situatie ca si tine si lafel in a 4 luna de sarcina am crezut cam pierduto de oarece incepusem sa singerez i am pierdut intro seara o bucata mare de singe care eu am crezzut eventual cai fatul da cind am mers la medic aveam sarcina moarta sfatul meu este car trebui sa mergi urgent la medic si nu trebui sati fie teama de reactia mamei tale ea osa inteleaga pt ca pentru orice mama e mai importanta sanatatea copilului ei daca esti asa cum spui insarcinata in 4 luni capilul deja e format as ca no sa fie prea usor sa easa singur asa si chear dear esi nu ai suporta eu te sfatuesc mergi la medic si mai ales vb c mama ta astept un raspuns de la tn sami spui ceai facut.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3exista vreo capsula pt provocarea unui avort spontan?
- 23 avort spontane
- 2hemoragie puternica insotita de cheaguri de sange de marimea unui pumn
- 7De cand ma stiu ciclul nu a fost regulat
- 11Risc de avort spontan?
- 10branca ursului m-ar ajuta???
- 326ce sanse am sa duc sarcina mai departe
- 16Cheaguri de sange la ciclu
- 3chiuretaj in urma unei sarcini oprite din evolutie si avortul spontan
- 9am endometru de 7 fiind mult mai mic decat ar trebui sa fie
- 5doresc sa raman insarcinata cum fac
- 3Avort spontan
- 1avort spontan
- 1Cauza avortului spontan poate fi actul sexual în timpul sarcinii?
- 0Menstra neplacuta
- 1Avort spontan
- 3Sarcină pierduta sau dereglare ??
- 2Cheaguri sânge -Pastila de a doua zi
Mai multe informații despre: Avortul spontan scurgerile cu cheaguri
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: