avort spontan
de unde imi pot da seama din ce cauza sa produs aortul spontan dr.nu mi-a spus nimic
4 comentarii
Exista mai multe cauze, probleme genetice ale copilasului, infectii in cursul sarcinii, infectii inainte de sarcina care s-au vindecat dar au modificat suprafata tractului, probleme cu conformatia uterului, probleme autoimune, carente (ati luat Folat si vitamine?). De multe ori este greu de spus precis care este cauza.
Se pot face anticorpi anti Listeria, anti Chlamidia, anti HSV2, anti Toxoplasma, anti CMV, anti Rubeola, anticorpi anti-fosfolipid, dar probabil ca deja i-ati facut.
Multa multa sanatate!
Se pot face anticorpi anti Listeria, anti Chlamidia, anti HSV2, anti Toxoplasma, anti CMV, anti Rubeola, anticorpi anti-fosfolipid, dar probabil ca deja i-ati facut.
Multa multa sanatate!
multumesc mult de raspuns dar nu am facut niciun vaccin inainte de sarcina nu am stiut ca osa raman si cand am aflat am facut avortul aveam 1 luna
Am inteles. Analizele de mai sus ar trebui facute, daca doriti sa mai planificati o sarcina. Anumite infectii dinainainte de sarcina, sau altele in timpul sarcinii, pot duce la avort spontan. Analizele cauta daca exista aceste infectii. Oricum, medicul dv. de familie si ginecologul va vor spune mai exact despre ce este vorba.
Numai bine!
Numai bine!
am avut si io 2 avorturi spontane si as vfrea sa stiu ce analize ar trebui sa-mi fac
sint plecata din tara si as vrea sa vad care sint cauzele acestor avorturi
sint plecata din tara si as vrea sa vad care sint cauzele acestor avorturi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3exista vreo capsula pt provocarea unui avort spontan?
- 4Pierderea copilului
- 5avortul fetal in trimestrul 2
- 11Risc de avort spontan?
- 10branca ursului m-ar ajuta???
- 7avort spontan? sarcina 20 sapt.
- 4Avort... mai exista posibilitatea sa mai pierd asa alte sarcini?
- 3chiuretaj in urma unei sarcini oprite din evolutie si avortul spontan
- 9poate sa mai exista sarcina inca?
- 5doresc sa raman insarcinata cum fac
- 0probleme hormonale sau avort spontan ?
- 0avort spontan
- 3Avort spontan
- 2Prima menstruatie dupa avert spontan sau o un Nou avort?
- 1Help avort spontan
- 1Cauza avortului spontan poate fi actul sexual în timpul sarcinii?
- 0Sarcina dupa un avort spontan
Mai multe informații despre: Avortul spontan
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: