Impuls nervos dureros
Buna seara!
In urma unui atac de panica pe care l-am avut acum 2 ani, am o sensibilitate pe partea stanga a capului, si la o emotie mai puternica, simt ca un implus nervos dureros.
Este ca si cum nervii capului pe partea stanga ar fi afectati.
Ce diagnostic poate fi?
Multumesc!
In urma unui atac de panica pe care l-am avut acum 2 ani, am o sensibilitate pe partea stanga a capului, si la o emotie mai puternica, simt ca un implus nervos dureros.
Este ca si cum nervii capului pe partea stanga ar fi afectati.
Ce diagnostic poate fi?
Multumesc!
2 comentarii
Buna dimineata !
E posibil sa fie o nevralgie; nervii respectivi s-ar putea sa se fi sensibilizat mai mult, sa fi devenit mai sensibili, datorita "agentului" stressant (probabil destul de puternic) care v-a declansat sau a favorizat si aparitia acelui atac
de panica. Cred ca problema dumneavoastra s-ar putea rezolva prin tratament homeopat.
E posibil sa fie o nevralgie; nervii respectivi s-ar putea sa se fi sensibilizat mai mult, sa fi devenit mai sensibili, datorita "agentului" stressant (probabil destul de puternic) care v-a declansat sau a favorizat si aparitia acelui atac
de panica. Cred ca problema dumneavoastra s-ar putea rezolva prin tratament homeopat.
si eu zic ca poate fi o nevralgie, te-a tras curentul.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Neliniste
- 2am avut atacuri de panica si am luat orfiril si vit b6 si am aflat ca sunt insarcinata
- 10palpitatii
- 20atac de panica - stare anxioasa depresiva (va rog ajutati-ma)
- 7Ce se intampla cu mine?
- 20depresia si atacurile de panica
- 5am avut niste atacuri de panica acum cativa ani... de ce au aparut atacurile astea?
- 8Prozac (Fluoxetina) - parca nu mai sunt eu
- 5Atac de panica? fara simptome reale..
- 8sufar de foarte multi ani de atacuri de panica, anxietate, o fobie puternica ca fac infarct
- 6sotia mea sufera de anxietate, atacuri de panica.. recomandare psiholog bun in Galati
- 10Nu pot dormi noaptea
- 3Atacuri de panica, circulatie, inima sau altceva ?
- 4Mai poate fi anxietate?
- 10atacuri de panica si fobii?
- 3Primul atac de panica
- 5un pic nedumerit
- 12Anxietate si atacuri de panica
- 5Atac de panica cu cauza ORL
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Sistemul nervos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: