Atacuri de panica, anxietate
Bună ziua!
Sunt un băiat de 22 de ani și vreau să mă ajutați în legătură cu problema mea.
De la o vreme, am atacuri de panică din senin. Ca sa detaliez..Simt că îmi tremură picioarele, parcă nu mai văd nimic în fața ochilor și am ușoare dureri de cap. Mai exact în zona frunții.
Toate astea se întâmplă când vorbesc cu cineva.. De exemplu, într-o zi am fost la o bancă să îmi deschid un cont. Doamna de la ghișeu îmi dădea mai multe amănunte și dintr-o dată am început sa tremur pe interior..Simteam nevoia să plec imediat de acolo.
Stările astea se manifesta și pe stradă.. Mintea mea parcă îmi spune că toată lumea se uita ciudat la mine și ma cuprinde o stare de panică atât de mare încât nici sa merg nu mai sunt în stare. În același timp simt o durere ușoară la nivelul ochilor.. Mă panichez din nimicuri și asta se observă și pe chipul meu.
Tin sa menționez ca am și cearcăne..Oricat as dormi, cearcănele nu dispar și ma simt obosit mai mereu. Iar atunci când ma panichez, cearcănele mele devin și mai vizibile.
Nu ma recunosc, am ajuns sa îmi fie teamă să ies din casă din pricina ca voi fii criticat de oamenii de pe stradă și nu numai.
Uneori chiar asa este.. Oamenii se uită ciudat la mine pentru că observă o problema la mine.
Aceste stări le am de vreo jumătate de an.. Înainte nu aveam astfel de probleme.
Astept părerile voastre. Mulțumesc!
Sunt un băiat de 22 de ani și vreau să mă ajutați în legătură cu problema mea.
De la o vreme, am atacuri de panică din senin. Ca sa detaliez..Simt că îmi tremură picioarele, parcă nu mai văd nimic în fața ochilor și am ușoare dureri de cap. Mai exact în zona frunții.
Toate astea se întâmplă când vorbesc cu cineva.. De exemplu, într-o zi am fost la o bancă să îmi deschid un cont. Doamna de la ghișeu îmi dădea mai multe amănunte și dintr-o dată am început sa tremur pe interior..Simteam nevoia să plec imediat de acolo.
Stările astea se manifesta și pe stradă.. Mintea mea parcă îmi spune că toată lumea se uita ciudat la mine și ma cuprinde o stare de panică atât de mare încât nici sa merg nu mai sunt în stare. În același timp simt o durere ușoară la nivelul ochilor.. Mă panichez din nimicuri și asta se observă și pe chipul meu.
Tin sa menționez ca am și cearcăne..Oricat as dormi, cearcănele nu dispar și ma simt obosit mai mereu. Iar atunci când ma panichez, cearcănele mele devin și mai vizibile.
Nu ma recunosc, am ajuns sa îmi fie teamă să ies din casă din pricina ca voi fii criticat de oamenii de pe stradă și nu numai.
Uneori chiar asa este.. Oamenii se uită ciudat la mine pentru că observă o problema la mine.
Aceste stări le am de vreo jumătate de an.. Înainte nu aveam astfel de probleme.
Astept părerile voastre. Mulțumesc!
2 comentarii
Mergeti la psihiatru sa va dea tratament. Intr-o luna va puneti pe picioare.
In paralel, daca sunt fonduri, faceti si psihoterapie.
Combinatia dintre cele doua e cea mai buna pentru anxietate si atacuri de panica.
Sanatate multa!
In paralel, daca sunt fonduri, faceti si psihoterapie.
Combinatia dintre cele doua e cea mai buna pentru anxietate si atacuri de panica.
Sanatate multa!
Buna seara recomandat ar fi consult psihiatric și evaluare psihologică!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19De 4 saptamani am intrat intr-un cerc vicios si nu pot sa-mi revin
- 7Atacuri de panica - Frica de caldura
- 3depresie de 9 ani
- 5Hipertensiune dupa donare de sange
- 11atac de panica la 7 ani?
- 63anxietate, atacuri de panica...sau alt ceva?
- 3atacuri de panica
- 5Atac de panica? fara simptome reale..
- 8sufar de foarte multi ani de atacuri de panica, anxietate, o fobie puternica ca fac infarct
- 7Am fumat acum 8luni o chestie naspa
- 4Terapie si medicamente pentru atacurile de panica ?
- 13Atac de panica sau nu?
- 38Cum pot ajuta o persoana aflata in depresie
- 2Extrasistole ventriculare
- 5atac de panica?
- 5Anxietate sub semnul intrebarii, 20 de ani.
- 3Atacuri de panica si depresie
- 5Durere în partea inimii, sunt speriat !
- 3Hipoglicemie sau atac de panica?
- 42Va rog ajutor! Simt incontinuu o frica intensa in tot corpul si senzatia ca se va intampla ceva rau
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: