Atacuri de panica, anxietate
Bună ziua!
Sunt un băiat de 22 de ani și vreau să mă ajutați în legătură cu problema mea.
De la o vreme, am atacuri de panică din senin. Ca sa detaliez..Simt că îmi tremură picioarele, parcă nu mai văd nimic în fața ochilor și am ușoare dureri de cap. Mai exact în zona frunții.
Toate astea se întâmplă când vorbesc cu cineva.. De exemplu, într-o zi am fost la o bancă să îmi deschid un cont. Doamna de la ghișeu îmi dădea mai multe amănunte și dintr-o dată am început sa tremur pe interior..Simteam nevoia să plec imediat de acolo.
Stările astea se manifesta și pe stradă.. Mintea mea parcă îmi spune că toată lumea se uita ciudat la mine și ma cuprinde o stare de panică atât de mare încât nici sa merg nu mai sunt în stare. În același timp simt o durere ușoară la nivelul ochilor.. Mă panichez din nimicuri și asta se observă și pe chipul meu.
Tin sa menționez ca am și cearcăne..Oricat as dormi, cearcănele nu dispar și ma simt obosit mai mereu. Iar atunci când ma panichez, cearcănele mele devin și mai vizibile.
Nu ma recunosc, am ajuns sa îmi fie teamă să ies din casă din pricina ca voi fii criticat de oamenii de pe stradă și nu numai.
Uneori chiar asa este.. Oamenii se uită ciudat la mine pentru că observă o problema la mine.
Aceste stări le am de vreo jumătate de an.. Înainte nu aveam astfel de probleme.
Astept părerile voastre. Mulțumesc!
Sunt un băiat de 22 de ani și vreau să mă ajutați în legătură cu problema mea.
De la o vreme, am atacuri de panică din senin. Ca sa detaliez..Simt că îmi tremură picioarele, parcă nu mai văd nimic în fața ochilor și am ușoare dureri de cap. Mai exact în zona frunții.
Toate astea se întâmplă când vorbesc cu cineva.. De exemplu, într-o zi am fost la o bancă să îmi deschid un cont. Doamna de la ghișeu îmi dădea mai multe amănunte și dintr-o dată am început sa tremur pe interior..Simteam nevoia să plec imediat de acolo.
Stările astea se manifesta și pe stradă.. Mintea mea parcă îmi spune că toată lumea se uita ciudat la mine și ma cuprinde o stare de panică atât de mare încât nici sa merg nu mai sunt în stare. În același timp simt o durere ușoară la nivelul ochilor.. Mă panichez din nimicuri și asta se observă și pe chipul meu.
Tin sa menționez ca am și cearcăne..Oricat as dormi, cearcănele nu dispar și ma simt obosit mai mereu. Iar atunci când ma panichez, cearcănele mele devin și mai vizibile.
Nu ma recunosc, am ajuns sa îmi fie teamă să ies din casă din pricina ca voi fii criticat de oamenii de pe stradă și nu numai.
Uneori chiar asa este.. Oamenii se uită ciudat la mine pentru că observă o problema la mine.
Aceste stări le am de vreo jumătate de an.. Înainte nu aveam astfel de probleme.
Astept părerile voastre. Mulțumesc!
2 comentarii
Mergeti la psihiatru sa va dea tratament. Intr-o luna va puneti pe picioare.
In paralel, daca sunt fonduri, faceti si psihoterapie.
Combinatia dintre cele doua e cea mai buna pentru anxietate si atacuri de panica.
Sanatate multa!
In paralel, daca sunt fonduri, faceti si psihoterapie.
Combinatia dintre cele doua e cea mai buna pentru anxietate si atacuri de panica.
Sanatate multa!
Buna seara recomandat ar fi consult psihiatric și evaluare psihologică!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17frica
- 7Atacuri de panica - Frica de caldura
- 13cum se poate trata anxietatea??-
- 5atacuri de panica - un leac natural, va rog!
- 16ganduri obsesive
- 3care sunt simptome si riscuri - trauma sonora
- 63anxietate, atacuri de panica...sau alt ceva?
- 22Fost toxicoman rog sfaturi
- 12650Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT
- 5Atacuri de panica la operatie ORL!
- 3Atac panica
- 2durere de stomac cu atac de panica
- 6Anxietate, atacuri de panica - Schimbarea antidepresivului.
- 87Grup suport pentru atacuri de panica si anxietate 2015.
- 5Tulburari de anxietate si atacuri de panica
- 2Tahicardie Atacuri de panica
- 29Ameteala, stare de betie, slabiciune, oboseala excesiva, tensiune oculara
- 5Trăiesc cu frica unui atac de cord!
- 2simptome ciudate stare lesin+lipsa aer+contractii musculare puternice / panica ?
- 1atac de panica
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: