Am nevoie de un sfat ce sa fac sa nu ma mai gandesc cum ca as avea o tumoara sau cancer
Salutare sunt elev am varsta de 16 ani, acum o luna am facut un atac de panica, am mers la spital pentru ca nu am stiut ce sa fac in acel moment, mi au facut analizele au iesit bune, dupa acel atac de panica am mai urmat inca 2 la fel perfuzie analize etc, Dupa acele atacuri de panica am o ameteal, a usoara si presiune la cap usoara, urechile putin infundate si dureri foarte usoare de cap, si o usoara stare de greata.Am facut ekg, ecografie, rmn la ochi sau cum pe spune, am mers si la orl.L a spital mi au recomandat sa merg la neurologie pediatrica, am mers la neurolog am 2 zile de cand am mers mi a dat tratament zanax 0.25, etc.Neurologul sa uitat pe fisa de la oftalmologie presupun ca daca era ceva grav imi spuna cum ar fi o tumoare.Am uitat sa mentionez ca de la primul atac de panica am o frica cum ca as avea o tumoara sau cancer, etc.Maine merg la pshiologul scolli.Am nevoie de un sfat ce sa fac sa nu ma mai gandesc cum ca as avea o tumoara sau cancer.Multumesc Frumos!!
10 comentarii
Te supara si vederea, gen sa vezi in ceata, sau sensibilitate la lumina?
nu am probleme cu vederea nu ma deranjeaza am fost la ofltalmologie, cu lumina asa si asa, am uitat sa precizez, cand a fost pandemia nu am iesit de loc afara gen eram in casa numai pe calcualtor.
Atunci ia tratament si vezi cum reactionezi.
Practic, toata lumea are anxietate, si eu, si tu. Sindroamele anxioase sunt mai nasoale, si tulburarile.
Practic, toata lumea are anxietate, si eu, si tu. Sindroamele anxioase sunt mai nasoale, si tulburarile.
O tumoare nu are cum sa fie daca am facut consultație la oftalmologie și am mers la neurolog și mi a spus ca e bine.Ma macina pe cap acel gând
Fa-ti un rmn la cap, sa stii sigur.
Dar, daca ar fi sa pariez 100 de euro ca ai o tumoare la cap, as paria ca nu ai.
Dar, daca ar fi sa pariez 100 de euro ca ai o tumoare la cap, as paria ca nu ai.
Am întrebat pe dna doctor de la neurologie pediatrica acum 2 zile daca sa fac rmn și i a mi a spus ca sunt perfect sănătos.Presupun ca doctorița de acolo știa dacă as fi avut cv ca vedea la ochi.
Faptul ca ti-e teama sa nu ai ceva grav e un gand de anxietate. Incearca psihoterapia.
Dar daca dr. ti-a zis ca nu ai nimic, atunci nu ai nimic.
Dar daca dr. ti-a zis ca nu ai nimic, atunci nu ai nimic.
Maine incep prima mea sedinta la psiholog sper sa imi treacă și stările de ameteala de la anxientate.Multumesc pentru răspunsuri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt studenta in ultimul an si nu mai pot sa invat
- 4anxietatea se manifesta prin panica de a sta singura de a merge la un servici
- 116Atac de panica?
- 5am avut niste atacuri de panica acum cativa ani... de ce au aparut atacurile astea?
- 8Dureri de cap, inima!
- 9Care suferi de atac de panica sau anxitate ?
- 22cine ma poate ajuta cu un sfat?
- 19Eu si atacurile de panica! Povestea mea care a prins culoare intr-un sfarsit.
- 27atacuri de panica
- 7stari de panica si atacuri de panica puternice
- 2Neurologie>Echilibru
- 3Atacuri de panica si depresie
- 4Anxietate, depresie sau problema medicala?
- 2Atacuri de panică- totul e cu susul în jos
- 3Hipoglicemie sau atac de panica?
- 3Stari de rău, simptome diferite
- 2Ipohondrie
- 42Va rog ajutor! Simt incontinuu o frica intensa in tot corpul si senzatia ca se va intampla ceva rau
- 6Nu pot dormi - atacuri de panica la intrarea in somn
- 4O părere - parapareză spastică și anxietate și atacuri de panică
Mai multe informații despre: Atacurile de panica anxietatea de boala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: