Am nevoie de un sfat ce sa fac sa nu ma mai gandesc cum ca as avea o tumoara sau cancer

15-05-2022
kypstefan
Nu este medic/terapeut
kypstefan
Salutare sunt elev am varsta de 16 ani, acum o luna am facut un atac de panica, am mers la spital pentru ca nu am stiut ce sa fac in acel moment, mi au facut analizele au iesit bune, dupa acel atac de panica am mai urmat inca 2 la fel perfuzie analize etc, Dupa acele atacuri de panica am o ameteal, a usoara si presiune la cap usoara, urechile putin infundate si dureri foarte usoare de cap, si o usoara stare de greata.Am facut ekg, ecografie, rmn la ochi sau cum pe spune, am mers si la orl.L a spital mi au recomandat sa merg la neurologie pediatrica, am mers la neurolog am 2 zile de cand am mers mi a dat tratament zanax 0.25, etc.Neurologul sa uitat pe fisa de la oftalmologie presupun ca daca era ceva grav imi spuna cum ar fi o tumoare.Am uitat sa mentionez ca de la primul atac de panica am o frica cum ca as avea o tumoara sau cancer, etc.Maine merg la pshiologul scolli.Am nevoie de un sfat ce sa fac sa nu ma mai gandesc cum ca as avea o tumoara sau cancer.Multumesc Frumos!!
10 comentarii
0
15-05-2022, ora 20:34
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Te supara si vederea, gen sa vezi in ceata, sau sensibilitate la lumina?
0
15-05-2022, ora 20:37
kypstefan
Nu este medic/terapeut
kypstefan
nu am probleme cu vederea nu ma deranjeaza am fost la ofltalmologie, cu lumina asa si asa, am uitat sa precizez, cand a fost pandemia nu am iesit de loc afara gen eram in casa numai pe calcualtor.
0
15-05-2022, ora 20:40
kypstefan
Nu este medic/terapeut
kypstefan
Sper sa nu am anexitate
0
15-05-2022, ora 21:13
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Atunci ia tratament si vezi cum reactionezi.

Practic, toata lumea are anxietate, si eu, si tu. Sindroamele anxioase sunt mai nasoale, si tulburarile.
0
15-05-2022, ora 21:16
kypstefan
Nu este medic/terapeut
kypstefan
O tumoare nu are cum sa fie daca am facut consultație la oftalmologie și am mers la neurolog și mi a spus ca e bine.Ma macina pe cap acel gând
0
15-05-2022, ora 21:18
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Fa-ti un rmn la cap, sa stii sigur.

Dar, daca ar fi sa pariez 100 de euro ca ai o tumoare la cap, as paria ca nu ai.
0
15-05-2022, ora 21:24
kypstefan
Nu este medic/terapeut
kypstefan
Am întrebat pe dna doctor de la neurologie pediatrica acum 2 zile daca sa fac rmn și i a mi a spus ca sunt perfect sănătos.Presupun ca doctorița de acolo știa dacă as fi avut cv ca vedea la ochi.
0
15-05-2022, ora 21:25
kypstefan
Nu este medic/terapeut
kypstefan
M a trimitea ea daca era cazul unui rmn
0
15-05-2022, ora 22:08
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Faptul ca ti-e teama sa nu ai ceva grav e un gand de anxietate. Incearca psihoterapia.
Dar daca dr. ti-a zis ca nu ai nimic, atunci nu ai nimic.
1
15-05-2022, ora 22:10
kypstefan
Nu este medic/terapeut
kypstefan
Maine incep prima mea sedinta la psiholog sper sa imi treacă și stările de ameteala de la anxientate.Multumesc pentru răspunsuri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Câteva semne că ai putea fi ipohondru
  • Cauzele atacurilor de panică și cum ne putem calma
  •