Tulburari de anxietate si atacuri de panica !
Buna ziua ! Tocmai ce am externat vineri, 11.11.2016 din Spitalul Militar Bucuresti, sectia psihiatrie cu diagnosticul : tulburari de anxietate si atacuri de panica ! Mentionez ca am primit ca tratament zilnic atat in spital cat si pentru acasa : Depakine, Escitalopram, Tittrico si Alprazolam cat si o reinternare obligatorie dupa 14 zile de concediu medical !! Intre timp nu pot scapa de senzatia de teama, neliniste, gol in stomac...si imi e frica sa ies singur din casa.ca daca mi se face rau !! Daca ma poate cineva ajuta cu un sfat sau incurajare cat de mica...primesc cu placere !!
12 comentarii
Terapia anxietatii si a atacului de panica este mai eficienta daca, pe langa tratamentul medicamentos, urmati si sedinte de psihoterapie. Aceasta recomandare este indicata mai ales in cazurile in care problemele de anxietate nu sunt produse din motive medicale, ci ca urmare a stresului, a emotivitatii, a unui temperament mai fragil, a unui stil de gandire anxiogena etc.
Toate cele bune!
Toate cele bune!
Multumesc de sfat, nu stiu cum sa fac sa scap de frica de a iesi singur din casa...am inteles ca trebuie sa mi-o infrunt singur!! Mai sunt si militar, si risc sa fiu declarat inapt din cauza anxietatii :(
Buna ziua, v-ati intrebat daca aceasta tulburare nu are legatura tocmai cu faptul ca sunteti militar?...Este ceva ce s-a intamplat de s-a declansat aceasta tulburare?
Nu, nu am fost in teatre de operatii, nu am stres post-traumatic ! Totul a venit din senin, primul atac acum 3 luni, apoi nimic pana acum 3 saptamani...cand am avut 5 atacuri in 12 zile, si m-au internat.
Mintea umana nu functioneaza de tipul: "ce fac eu astazi? A, haide sa fac un atac de panica..." Exista niste motive ale acestor stari. Va recomand sa mergeti la un psihoterapeut cu experienta si sa aflati care sunt cauzele. Altfel s-ar putea sa luati medicamente mult si bine fara prea mari efecte.
Multumesc de sfat, toata lumea imi recomanda psiho-terapia.o voi incerca si pe asta !
Daca nu va merge bine vu tratamentul dupa max 6 saptamani, schimbati si tratamentul.
Abia am 17 zile de tratament, atacuri de panica nu am mai facut...am ramas doar cu starea de neliniste permanenta, golul in stomac si frica ca daca mi se face iar rau pe strada.:(
Vedeti dupa 4 saptamani de tratament. Aceste simptome trebuie sa se retraga.
Și eu am atacuri de panica, dar de câteva luni ma simt bine cu arketis recomandat de medicul meu psihiatru.. Dar voi fi nevoit sa îl întrerup pt a-mi salva căsnicia.. Acest medicament îmi provoacă disfuncții sexuale, iar soția crede ca o înșel ca nu ma mai atrage.. Ceea ce nu s-a întâmplat niciodată pana sa iau acest medicament.. Bine nu se întâmplă mereu, dar se întâmplă.. Deși i-am explicat ca asta scrie și în prospect, disfuncții sexuale totuși nu ma crede.. Eu nu o înșel, nu am pe nimeni în afara de ea.. Și chiar îmi e ciuda ca eu cu acest tratament ma simt excelent și nu știu ce sa fac.. Dar mai bine fără pastile, decât cu o căsnicie pe butuci.. Aceste efecte adverse nu sunt mereu, dar mai apar câteodată. Nici nu știu ce sa fac..
Trimiteti-o pe Forum Romedic sa posteze un topic in care o sa i se raspunda ca aceste medicamente produc disfunctii sexuale. Ar trebui sa va inteleaga.
Sau sa mearga cu dv. la medicul psihiatru sa intrebe.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8anxietate si depresie
- 8va rog ajutati-ma sa-mi ajut iubitul!
- 20depresia si atacurile de panica
- 6atac de panica, neliniste, insomnie, slabire
- 95vindecare depresie, anxietate, atacuri de panica
- 12650Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT
- 3am des atacuri de panica, stare de panica,.mai mult stari de frica cand plec undeva
- 320Cum m-am vindecat de atacuri de panica, anxietate
- 6Euthyrox combinat cu Aspacardin si Xanax
- 9probleme cu tiroida?
- 4Anxietate sau ?
- 5Tulburari de anxietate si atacuri de panica
- 72A luat cineva haloperidol?
- 5Anxietate?
- 8Modificări fiziologice - Anxietate/Atacuri de panică
- 4Atacuri de panica / anxietate generalizata
- 5Inima se opreste pentru o secunda noaptea
- 6Simptome neurologice cauzate de anxietate?
- 12Atac de panică? anxietate? sau probleme cardiovasculare?
Mai multe informații despre: Anxietatea Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: