Tensiune mare si atac de panica

20-10-2018
Laura 200024
Nu este medic/terapeut
Laura 200024
Acum un an m-a intepat pentru prima data inima si am fost la urgenta. Acolo mi-au facut analize complete la sange si am fierul mai scazut. Cardiologul mi-a spus ca am tahicardie si fac atacuri de panica de aceea apare starea de lesin si gura uscata. Cand am pulsul ridicat si tensiunea mai mare iau Concor de 2.5. Problema e ca in ultima luna am stari de rau foarte dese. Totul incepe cu o agitatie interioara, o stare puternica de lesin plus ameteala si pulsul marit. Eu incerc sa ma controlez ca sa nu fac atac de panica dar incepe si mi se usuca gatul si gura si ma trec niste calduri ciudate si imi vine sa lesin. Eu mai iau si magneziu. Dar cand ma apuca ma lasa cam greu. De la ce sunt aceste stari? De la inima, de la tensiune sau de la lipsa de fier? Ce pot face in aceste momente de panica ca sa nu mai am starea de lesin? Ca simt o presiune si in urechi si in spatele capului
1 comentarii
0
20-10-2018, ora 23:10
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Anxietate, atacuri de panica.
Mergeti la psiholog, psihiatru sa le tratati.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: