astenie de primavara?
buna seara, de o saptamana am o stare de oboseala si somnolenta si stare de plans, dar de 2 zile am si tensiunea arteriala mica, respectiv 9 cu 6 si 10 cu 6, ametesc si am senzatia ca nu ma oxigenez suficient.are legatura cu astenia de primavara?multumesc anticipat
2 comentarii
0
19-03-2010, ora 23:35
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Bună seara!
Stările pe care le experimentaţi pot avea legătură cu astenia de primăvară, dar nu aveţi această certitudine. Vă rog să consultaţi un medic neurolog/medic internist sau, dacă sunteţi adepta/adeptul naturopatiei, consultaţi un medic homeopat, acupunctor, apifitoterapeut, etc., ce şi cum doriţi. Dacă nu puteţi să apelaţi la niciunul, consultaţi măcar medicul de familie.
Sugestie: Sargenor (2 fiole buvabile/zi, una la prânz şi una seara; fiolele se administrează diluate în puţină apă, de preferat înainte de masă) + Supradyn drajeuri (1 drajeu administrat în timpul micului dejun). Tratamentul trebuie să dureze minim 7 zile, maxim 14 zile.
NU renunţaţi la consultul medical!
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică :)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Stările pe care le experimentaţi pot avea legătură cu astenia de primăvară, dar nu aveţi această certitudine. Vă rog să consultaţi un medic neurolog/medic internist sau, dacă sunteţi adepta/adeptul naturopatiei, consultaţi un medic homeopat, acupunctor, apifitoterapeut, etc., ce şi cum doriţi. Dacă nu puteţi să apelaţi la niciunul, consultaţi măcar medicul de familie.
Sugestie: Sargenor (2 fiole buvabile/zi, una la prânz şi una seara; fiolele se administrează diluate în puţină apă, de preferat înainte de masă) + Supradyn drajeuri (1 drajeu administrat în timpul micului dejun). Tratamentul trebuie să dureze minim 7 zile, maxim 14 zile.
NU renunţaţi la consultul medical!
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică :)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Buna ziua tuturor!
In astfel de situatii e recomandat sa consultati si un psiholog clinician, dupa ce ati urmat tratamentul prescris de medic.
Depresia, anxietatea se manifeste sub diverse forme, inclusiv la nivel organic.
Toate cele bune!
Ana Badita
In astfel de situatii e recomandat sa consultati si un psiholog clinician, dupa ce ati urmat tratamentul prescris de medic.
Depresia, anxietatea se manifeste sub diverse forme, inclusiv la nivel organic.
Toate cele bune!
Ana Badita
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7oboseala, ameteli, tulburari de vedere, de echilibru, panica
- 3stare de oboseala profunda, nu-si da seama ce-i cu el
- 10am dureri de cap, dureri musculare atat la maini cat si la picioare, obosesc foarte repede, insomnii
- 8dureri cap, muschi, oase, moleseala, somnolenta
- 10test helicobacter pylori pozitiv
- 3inima marita, copil 6 ani
- 31Durere maxilar, dupa ureche
- 33Stare de slabiciune si oboseala
- 5o multime de simpome si nici un raspuns
- 5Depresie, anxietate sau altceva?
- 3stari de ameteli si somnolenta
- 1Rinichi bolnav, senzatia de intoxificare, stare de somnolenta
- 1somnolenta, buimaceala
- 3Durere in zona inimii si in piept, degete amortite, senzatie de frig, somnolenta, etc.
- 2Gat inflamat tot timpul, nas infundat si stari de oboseala
- 2Greutate in a respira, dureri articulare, stare de oboseala continua.
- 1Oboseala si Lipsa de apetit
- 3oboseala de 4 luni, in urma unui sifilis
- 1Stare oboseala si probleme concentrare
Mai multe informații despre: Oboseala Somnolenta astenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: