astenie de primavara?

19-03-2010
imurar0305
Nu este medic/terapeut
imurar0305
buna seara, de o saptamana am o stare de oboseala si somnolenta si stare de plans, dar de 2 zile am si tensiunea arteriala mica, respectiv 9 cu 6 si 10 cu 6, ametesc si am senzatia ca nu ma oxigenez suficient.are legatura cu astenia de primavara?multumesc anticipat
2 comentarii
0
19-03-2010, ora 23:35
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Bună seara!

Stările pe care le experimentaţi pot avea legătură cu astenia de primăvară, dar nu aveţi această certitudine. Vă rog să consultaţi un medic neurolog/medic internist sau, dacă sunteţi adepta/adeptul naturopatiei, consultaţi un medic homeopat, acupunctor, apifitoterapeut, etc., ce şi cum doriţi. Dacă nu puteţi să apelaţi la niciunul, consultaţi măcar medicul de familie.

Sugestie: Sargenor (2 fiole buvabile/zi, una la prânz şi una seara; fiolele se administrează diluate în puţină apă, de preferat înainte de masă) + Supradyn drajeuri (1 drajeu administrat în timpul micului dejun). Tratamentul trebuie să dureze minim 7 zile, maxim 14 zile.
NU renunţaţi la consultul medical!

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică :)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
16-03-2014, ora 13:10
Psiholog Ana Cristina Badita
Psihologie, Sibiu
Psiholog Ana Cristina Badita
Buna ziua tuturor!

In astfel de situatii e recomandat sa consultati si un psiholog clinician, dupa ce ati urmat tratamentul prescris de medic.
Depresia, anxietatea se manifeste sub diverse forme, inclusiv la nivel organic.

Toate cele bune!

Ana Badita
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.