O boala.. care nu o intelege nimeni
Salut oameni buni,
O mare problema ma macina si pe mine de un timp.
De un an jumate, am achizitonat un dosar cat un roman intreg de analize, fara nici un rezultat pana in ziua de azi.
In fiecare zi de la prima ora dimineata pana adorm ( mai am 2 -3 zile pe luna care sunt normale ), sufar de Fatigabilitate, Cearcane imense(cand vad cearcanele in oglinda ma panichez si mai rau ), lipsa aer, tahicardie extrema, tensiune crescuta, ameteala, cefalee, confuzie totala, lipsa concentrare. Jobul meu este in cinematografie, si necesita o atentie crescuta, iar din aceasta cauza sunt pe cale sa imi pierd jobul.
Toti doctorii mi-au gasit abosult toate analizele, RMN, SANGE, TIROIDA, INIMA... etc etc... in stare foarte buna, singura problema este doar la coloana cervicala care este putin stramba, si ceva toxine la nivelul colonului. nu ceva grav...
Nu mai stiu in ce parte sa o iau, am fost si la biorezonanta, si nici aia nu au gasit nimic...
E timpul sa apelez la un psihiatru ?
Sunt pur si simplu disperat, am devenit xenofob, viata sociala s-a dus de mult, iar viata mea sociala era una foarte intensa. Singurul loc in care ma simt linistit mai este in patul meu si atat, cum am pus piciorul afara incep atacurile astea de panica sau ce or fi ele !
O mare problema ma macina si pe mine de un timp.
De un an jumate, am achizitonat un dosar cat un roman intreg de analize, fara nici un rezultat pana in ziua de azi.
In fiecare zi de la prima ora dimineata pana adorm ( mai am 2 -3 zile pe luna care sunt normale ), sufar de Fatigabilitate, Cearcane imense(cand vad cearcanele in oglinda ma panichez si mai rau ), lipsa aer, tahicardie extrema, tensiune crescuta, ameteala, cefalee, confuzie totala, lipsa concentrare. Jobul meu este in cinematografie, si necesita o atentie crescuta, iar din aceasta cauza sunt pe cale sa imi pierd jobul.
Toti doctorii mi-au gasit abosult toate analizele, RMN, SANGE, TIROIDA, INIMA... etc etc... in stare foarte buna, singura problema este doar la coloana cervicala care este putin stramba, si ceva toxine la nivelul colonului. nu ceva grav...
Nu mai stiu in ce parte sa o iau, am fost si la biorezonanta, si nici aia nu au gasit nimic...
E timpul sa apelez la un psihiatru ?
Sunt pur si simplu disperat, am devenit xenofob, viata sociala s-a dus de mult, iar viata mea sociala era una foarte intensa. Singurul loc in care ma simt linistit mai este in patul meu si atat, cum am pus piciorul afara incep atacurile astea de panica sau ce or fi ele !
3 comentarii
E timpul, da. Ai elemente de anxietate si depresie. Oboseala e simptom de depresie.
Cu un antidepresiv bun, te pui pe picioare in 2-4 saptamani.
Cu un antidepresiv bun, te pui pe picioare in 2-4 saptamani.
Uninvited, poti sa fi mai specific in privinta investigatiilor care le-ai facut ?Spune-le te rog pe toate
Procura o carte scrisa de Andreas Moritz cu titlul "Timeless Secrets of Health & Rejuvenation" sper ca se gaseste in limba romana. Este foarte posibil ca ficatul, vezica biliara sa fie o problema, de multe ori teste medicale nu descopera problema decit atunci cind este foarte grav, ...un detox sau mai multe va fi folositor, alimentatie sanatoasa, mese ce va cuprinde multe vegetale, salate de fructe si verdeturi, la ore regulare vor fi beneficiale...si probabil medicamente si alchohol, precum si excesul de cafea va trebui controlate...si cel mai important bea un litru de apa cel putin pe zi ca sa elimine toxinele din sistem.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ma simt foarte obosita
- 3oboseala, somnolenta pe tot parcursul zilei
- 10Investigatie EEG, oare suficient?
- 31Durere maxilar, dupa ureche
- 18Am o stare de rau generala, mai tot timpul obosit, fara energie
- 2Lipsa orgasmului poate fi cauzata de stres sau oboseala?
- 2febra moderata de 6 luni
- 1insomnii, cefalee, oboseala la menopauza
- 72De 3 luni nu am chef de nimic, sunt asa un pic tulbure
- 4Urinari dese (20-30 ori zi), candida, oboseala.
- 2Oboseala, epuizare maxima, lipsa de concentrare
- 1nod in gat, senzaţie de voma, oboseala
- 8Obosesc foarte repede
- 3oboseala de 4 luni, in urma unui sifilis
- 5Sunt bolnav psihic? Sau ce am?
- 4Stare de oboseala
- 3oboseala
- 1Stare oboseala si probleme concentrare
- 2Stări de rău, și palpitati!!
- 2Amețeala, greață, oboseala extrema
Mai multe informații despre: Oboseala Fatigabilitatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: