Somnolenta

17-01-2007
camelia2001
Nu este medic/terapeut
camelia2001
De cca 1 luna de zile ma confrunt cu o problema:o stare de somnolenta continua.Analizele de sange nu au relevat decat o usoara anemie si valori usor scazute ale magneziului.Dorm cam 6-7 ore pe noapte si am un program de lucru in medie 50h/sapt.Am introdus in meniul obligatoriu frutele insa fara nici un rezultat.Nu stiu ce sa fac deoarece uneori simt nevoia sa dorm in timp ce lucrez sau merg pe strada ; depun eforturi suplimentare sa ma concentrez si sa dau randament in acele momente.
2 comentarii
0
19-01-2007, ora 00:00
MP
Identitate neconfirmată
MP
Somnolenta este o reactie de raspuns a organismului la oboseala, stress, somn insuficient sau anumite afectiuni printre care si sindromul de oboseala cronica, sindromul de apnee in somn, tuberculoza, depresia, etc.Ca solutie imediata ar trebui sa luati un sedativ usor pe baza de plante, sa cresteti durata somnului la 8-9 ore pe noapte incercand sa va culcati mai devreme, eliminiarea anumitor obiceiuri inainte de culcare(mancare, consum de cafea, tigari, ciocolata, etc, gimnastica, actiuni stresante, etc).Daca aceste masuri nu ajuta, in 2-3 saptamani..ar trebui sa consultati un medic pentru a stabili daca nu este vorba de o alta afectiune.
0
06-02-2007, ora 00:00
lauritza
Nu este medic/terapeut
lauritza
Faceti un test de sarcina!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • 10 cauze ale somnolenței din timpul zilei
  • Solriamfetol: cel mai eficient tratament pentru somnolența excesivă în timpul zilei la pacienții cu apnee obstructivă în somn
  • Somnolența în timpul zilei poate fi legată de sindromul pre-demență
  •