aritmie
buna! tatal meu in varsta de 74 ani in urma unui ekg a fost diagnosticat cu aritmie si i sa facut pe loc o injectie in urma caruia respira bn pt ca uneori nu avea aer. are tensiunea buna iar pulsurile in urma tratamentului cardeologului au scazut de la 146 la 117. tratament ia 1 pastila bisoprorol.1 pastila gigoxin 5 zile pe saptamana si sintrom1/2 dimineata. dimineata este cam molesit iar dupamasa bn si se oboseste foarte repede. face tratament de 2 saptamani. intrebarea mea este daca o sa dispar oboseala si o sa ajunga pulsurile la normal si daca ar trebui un consult mai amanuntit, mentionez ca, cardiologul din policlinica ia facut doar un ekg ai la ascultat. va multumesc!
7 comentarii
Consider ca ar fi bine sa-l duceti intr-un serviciu de cardiologie complet echipat unde sa i se faca mai multe investigatii. Este nevoie si de o ecografie de cord. Dupa aceea se va hotari ce mai trebuie facut.
Cu un tratament bine ales si condus, poate sa mearga spre bine tot mai mult.
Cu stima:
dr Petre Muresan
Cu un tratament bine ales si condus, poate sa mearga spre bine tot mai mult.
Cu stima:
dr Petre Muresan
Cu multa placere.
daca mai aveti nevoie de ajutor, cu ce pot, va stau la dispozitie
dr Petre Muresan
daca mai aveti nevoie de ajutor, cu ce pot, va stau la dispozitie
dr Petre Muresan
buna!tot tatal meu mai are o problema, de anul trecut are multa spuha, mucus care mai males seara cand se pune in pat il cam ineaca cumva si ziua tot face cumva din gat ca si cum ar tusi scut.am fost la cj la oncologie la control caci in urma cu 6 ani a vut carcinon sinus piriform drept si afacut chio si radio terapie dar acum e bn. il legatura cu mucusul au zis ca poate de fumat si ia dat ceva pastile nu mai stiu cum se numeau si medicul de fam ia dat ceva de 2 ori dar tot asa e. a facut si dadiogarafie plamani si e ok, a fost si la orl si e ok, nu stiu din ce cauza atata mucus si nu il elimina cica ai vine pana in gat nu poate scuipa.a fumat vreo 40 ani dar acum de cand probleme cu inima sa lasat. multumesc!
Va recomand sa apelati la Clinica de pneumologie din Cluj. Acolo se va stabili exact ce se intampla si apoi va primi tratamentul potrivit.
Cu stima:
dr Petre Muresan
Cu stima:
dr Petre Muresan
Cu multa placere.
In masura in care va mai pot ajuta, va stau la dispozitie.
dr Petre Muresan
In masura in care va mai pot ajuta, va stau la dispozitie.
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10palpitatii
- 3ritm cardiac neregulat - va rog sa imi raspundeti
- 15Coenzima Q10 si aritmia
- 4aritmie subventriculara - va rog sa ma ajutati
- 17Aritmii
- 2Am aritmie si am avut si tensiune mare. Ce tratament ar trebui sa iau?
- 0Aritmie miocardica cu opturare de ventricol
- 1Aritmie extrasistolica cu tendinte la sistematizare - ce inseamna?
- 0Aritmie sistolica?
- 0Fibrilatie+hormoni mariti
- 1Aritmii, am o perioada stresanta și sufăr de anxietate
- 3Aritmie brusca in anumita pozitie uzuala
- 8Aritmie Cardiaca
- 0Aritmie si foarte multe gaze prin stomac
- 1Aritmie - 11.000 de extrasistole / 24h
- 0Ce poate fi? posibilă aritmie
- 8Aritmii, dispnee, amroteala in bratul stang, ceafa, piept, dureri ciudate la pacient YOPD
- 2Tahicardie/aritmii
- 2Întrebare analize ablație
Mai multe informații despre: Aritmia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: