Aritmie Extrasistolica Ventriculara
Buna Ziua!De vreo 2 ani de zile, ma confrunt cu o mare dilema.Am niste tulburari in ritmul inimii, care se caracterizeaza prin niste mici pauze in puls.Am fost la cardiolog si mi s-a spus ca sunt extrasistole si ca sufar de aritmie extrasistolica ventriculara.Am vrut sa dau admitere intr-un domeniu militar si asa am descoperit aceasta problema.Am tot fost pe la diversi doctori din provincie.La unul dintre ei mi-am facut pe langa Electrocardiograma(EKG) si o ecografie la inima.Ecografia la inima a aratat anul trecut ca inima este sanatoasa.Insa totusi nimeni nu imi poate spune cauzele aparitiei acestor extrasistole care uneori apar foarte des, alteori in alte perioade nu apar deloc.Poate sa imi spuna si mie cineva care ar putea fi cauzele aparitiei acestora?poate in felul acesta voi sti unde anume sa ma duc si ce analize trebuiesc facute, si deasemenea sa stiu cum ma voi adresa medicilor cardiologi la care voi apela.Multumesc anticipat!
Deasemenea adaug faptul ca medicul de la Resurse Umane din cadrul unitatii militare respective, mi-a spus faptul ca aceste extrasistole nu prezinta un pericol daca am inima sanatoasa.Astept o parere si din partea doumneavoastra.O zi buna!
Deasemenea adaug faptul ca medicul de la Resurse Umane din cadrul unitatii militare respective, mi-a spus faptul ca aceste extrasistole nu prezinta un pericol daca am inima sanatoasa.Astept o parere si din partea doumneavoastra.O zi buna!
2 comentarii
Buna ziua.
Extrasistolele ventriculare se intalnesc foarte frecvent, si sunt aproape o varianta a normalului. Problema cu ele este daca apar in serie, si atunci inima bate repede pentru o perioada (tahicardie ventriculara). Nu cred ca sunt o problema, decat poate pentru aviatie. Cateodata se amelioreaza dupa suplimente de magneziu (Magnerot), potasiu si calciu. Evitati excitantele (cafea, tutun). Exista medicamente care controleaza eficient extrasistolele ventriculare (Metoprolol, Bisoprolol etc.), dar nu stiu daca merita sa luati. Parerea cardiologului conteaza. Numai bine!
Extrasistolele ventriculare se intalnesc foarte frecvent, si sunt aproape o varianta a normalului. Problema cu ele este daca apar in serie, si atunci inima bate repede pentru o perioada (tahicardie ventriculara). Nu cred ca sunt o problema, decat poate pentru aviatie. Cateodata se amelioreaza dupa suplimente de magneziu (Magnerot), potasiu si calciu. Evitati excitantele (cafea, tutun). Exista medicamente care controleaza eficient extrasistolele ventriculare (Metoprolol, Bisoprolol etc.), dar nu stiu daca merita sa luati. Parerea cardiologului conteaza. Numai bine!
Salut Bogdan cum te mai simți și eu am aceeași problema
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4aritmie?
- 2hipertensiune arteriala ii, aritmie extrasistolica v
- 10palpitatii
- 4stari ciudate manifestate prin aritmie, gheara in git, frisoane urmate de bufeuri
- 3ritm cardiac neregulat - va rog sa imi raspundeti
- 5Aritmii - probleme cu inima - nervozitati. Ce tot am?
- 32extrasistole? aritmii?
- 5Am aritmii de 9 luni de zile.. ajutati-ma!
- 3tulburari de ritm (aritmie) ajutor
- 1Aritmie extrasistolica cu tendinte la sistematizare - ce inseamna?
- 7aritmie
- 0Aritmie sistolica?
- 3Aritmie brusca in anumita pozitie uzuala
- 8Aritmie Cardiaca
- 3Gaze intestinale cu aritmie
- 1Aritmie.
- 1Intreruperi bradicardie
- 2Întrebare analize ablație
Mai multe informații despre: Aritmia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: