Intreruperi bradicardie
Salut.
Tatal meu in varsta de 66 ani are niste probleme cu inima de vreo 4 luni, a inceput sa aiba intreruperi la inima foarte urate, ajunge cu pulsul si la 36 batai pe minut.
A fost la un medic din brasov Dr.Rus a facut control si nu ia gasit nimic la inima. Ia dat niste pastile ce mai rau a inrautatit situatia, medicul spunandui ca pulsul daca creste de 60 din cauza aia ii apare aritmia.
A mers cu tratamentul ala pana acum vreo 6 saptamani cand i se facea rau in aproape fiecare seara si chema salvarea, a fost si internat cu holter ekg...de toate si nu iau gasit nimic la inima..ia schimbat tratamentul si a fost mai ok pana acum.
El a mai avut problema asta in 2011 a fost dus la Targu mures pentru investigatii si medicii de acolo au zis ca are ceva electricitate in corp..si iau bagat niste fire pe vene pana la inima..dar atunci s-a rezolvat, nu a mai avut problema.
Imi poate spune cineva ce poate sa fie ?
Tatal meu in varsta de 66 ani are niste probleme cu inima de vreo 4 luni, a inceput sa aiba intreruperi la inima foarte urate, ajunge cu pulsul si la 36 batai pe minut.
A fost la un medic din brasov Dr.Rus a facut control si nu ia gasit nimic la inima. Ia dat niste pastile ce mai rau a inrautatit situatia, medicul spunandui ca pulsul daca creste de 60 din cauza aia ii apare aritmia.
A mers cu tratamentul ala pana acum vreo 6 saptamani cand i se facea rau in aproape fiecare seara si chema salvarea, a fost si internat cu holter ekg...de toate si nu iau gasit nimic la inima..ia schimbat tratamentul si a fost mai ok pana acum.
El a mai avut problema asta in 2011 a fost dus la Targu mures pentru investigatii si medicii de acolo au zis ca are ceva electricitate in corp..si iau bagat niste fire pe vene pana la inima..dar atunci s-a rezolvat, nu a mai avut problema.
Imi poate spune cineva ce poate sa fie ?
1 comentarii
Trebue sa ia legatura tot cu cei de la Tg Mures pentru ca ia aparut iarasi problema, lui atunci ia facut o ablatie, introducindu-i cum spui tu fire pina in inima.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4aritmie?
- 3ritm cardiac neregulat - va rog sa imi raspundeti
- 5Am aritmii de 9 luni de zile.. ajutati-ma!
- 5Aritmie care apare la 2-3 zile
- 9aritmie extrasistolica
- 2Aritmie Extrasistolica Ventriculara
- 3tulburari de ritm (aritmie) ajutor
- 3bradicardie fetala
- 1Efecte PREDNISON
- 0Fibrilatie+hormoni mariti
- 3Aritmie brusca in anumita pozitie uzuala
- 1Aritmie.
- 5Ajutor! Sunt disperat, simtome aritmie / dispnee va rog sa ma ajutati.
- 1Cardiologie
- 1Renunțare amiodarona
Mai multe informații despre: Aritmia Bradicardia ritmul cardiac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: