Aritmie brusca in anumita pozitie uzuala
Buna ziua,
Prietenul meu se confrunta de cateva zile cu urmatoarea problema aparuta din senin fara sa faca efort deosebit sau altceva: are aritimie cardiaca (simte bataile neregulate puternic in piept inclusiv la un momendat simte ca pulsul se opreste) care a aparut si pe aparatul de masurare a tensiunii. Pulsul nu este nici foarte mare nici foarte mic ci doar neregulat. Partea ciudata este ca apare numai cand sta intr-o anumita pozitie (intins pe spate dar nu complet ci sprijinit de spatarul patului/canapelei/ perna) pozitie care de altfel este una absolut normala pentru el si nu a avut astfel de probleme pana acum. Daca sta in fund pe canapea sau pe scaun se regleaza.
Face miscare (exercitii fizice) si merge cu bicileta aproape zilnic cel putin 10-12km, nu mai consuma cafea de o buna perioada de timp (fara legatura cu aceste simtome) si nu fumeaza, are o inaltime de 1.87m si 102 kg cu ceva burtica la care lucreaza sa scape.
Care ar putea fi cauzele pentru aceasta aparitie brusca a aritmiei si de ce numai in pozitia respectiva in care a stat pana acum zilnic si nu a avut probleme?
Prietenul meu se confrunta de cateva zile cu urmatoarea problema aparuta din senin fara sa faca efort deosebit sau altceva: are aritimie cardiaca (simte bataile neregulate puternic in piept inclusiv la un momendat simte ca pulsul se opreste) care a aparut si pe aparatul de masurare a tensiunii. Pulsul nu este nici foarte mare nici foarte mic ci doar neregulat. Partea ciudata este ca apare numai cand sta intr-o anumita pozitie (intins pe spate dar nu complet ci sprijinit de spatarul patului/canapelei/ perna) pozitie care de altfel este una absolut normala pentru el si nu a avut astfel de probleme pana acum. Daca sta in fund pe canapea sau pe scaun se regleaza.
Face miscare (exercitii fizice) si merge cu bicileta aproape zilnic cel putin 10-12km, nu mai consuma cafea de o buna perioada de timp (fara legatura cu aceste simtome) si nu fumeaza, are o inaltime de 1.87m si 102 kg cu ceva burtica la care lucreaza sa scape.
Care ar putea fi cauzele pentru aceasta aparitie brusca a aritmiei si de ce numai in pozitia respectiva in care a stat pana acum zilnic si nu a avut probleme?
3 comentarii
analize colesterol.trigliceride..calciu..cam asa e si la mine doar daca bag barbia in piept ma ia dupa 1minut.aaa si am si spondiloza..nu e nmc grav... e doar o ingustare temporara a veselor de sange si inima vrea sa echilibreze fluxul de sânge printr-o aritmie...
Buna ziua Alecsandram!
Ai rezolvat problema prietenului tau?
As dori sa vorbim.Cauta-ma pe Facebok:Steel Stelian din Scornicesti
Ms!
Ai rezolvat problema prietenului tau?
As dori sa vorbim.Cauta-ma pe Facebok:Steel Stelian din Scornicesti
Ms!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2aritmie
- 20aritmie extrasistolica
- 4stari ciudate manifestate prin aritmie, gheara in git, frisoane urmate de bufeuri
- 4Aritmie extrasistolica
- 15Coenzima Q10 si aritmia
- 4aritmie subventriculara - va rog sa ma ajutati
- 2Am aritmie si am avut si tensiune mare. Ce tratament ar trebui sa iau?
- 5Am aritmii de 9 luni de zile.. ajutati-ma!
- 5Aritmie care apare la 2-3 zile
- 0Aritmie miocardica cu opturare de ventricol
- 3tulburari de ritm (aritmie) ajutor
- 8Am facut preinfarct?
- 1Aritmie extrasistolica cu tendinte la sistematizare - ce inseamna?
- 1TPSV - Simt ca nu-mi pot controla emotiile
- 0Aritmie sinusala
- 1Aritmie.
- 0Ce poate fi? posibilă aritmie
- 1Intreruperi bradicardie
- 1Palpitatii
Mai multe informații despre: Aritmia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: