Fibrilatie+hormoni mariti
Buna ziua! mama mea, la varsta de 59 de ani, are urmatoarele probleme: aritmie si fibrilatie frecvente, nu ii ajunge deseori aer, respira greu...are markerul cardiac NT-proBNP foarte marit - 2600, de 10 ori peste limita admisibila!!!. Totodata, si markerii endocrini sunt peste limita, insa nu atat de mariti (in jur de 1.5 ori peste limita). Este evident ca problemele inimii sunt direct legate de nivelul excesiv al NT-proBNP. A incercat sa consulte mai multi endocrinologi, dar din pacate multi au refuzat sa se ocupe de tratamentul ei...motivand ca nu gasesc o solutie pentru problema ei…de exemplu pentru glanda tiroida este necesar de baut hormonul L-tiroxina, insa pe de alta parte, acest hormon afecteaza negativ inima. Va rog mult o solutie in acest sens... este necesar de scazul in primul rand nivelul NT-proBNP. cunoasteti careva medicamente care fac acest lucru? fara a afecta functionarea inimii? multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4aritmie?
- 4stari ciudate manifestate prin aritmie, gheara in git, frisoane urmate de bufeuri
- 3ritm cardiac neregulat - va rog sa imi raspundeti
- 3aritmie...?
- 17Aritmii
- 2Am aritmie si am avut si tensiune mare. Ce tratament ar trebui sa iau?
- 0hipertiroidie in sarcina
- 5Aritmie care apare la 2-3 zile
- 1hipertiroidie - pot avea copii?
- 0hipertiroidie autoimuna
- 1Aritmie extrasistolica cu tendinte la sistematizare - ce inseamna?
- 1Hipertiroidie cu Basedow
- 0Aritmie si foarte multe gaze prin stomac
- 1Aritmie.
- 0Rezultate analize medicale
- 1Aritmie - 11.000 de extrasistole / 24h
- 2Întrebare analize ablație
- 1Palpitatii
Mai multe informații despre: Aritmia hipertiroidia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: