Aritmie.
Am 24 de ani baiat, nefumator sau alte vicii, in schimb sufar de atacuri de panica din 2011...au fost ani cu maniferstari urate de panica, pana am descoperit tratament.
Acum mai iau stimuloton ocazional cand imi este rau.
De ceva nopti simt o strangere de stomac, ca si cum mi-ar cade stomacul in gol, si simt o bataie mai puternica a inimii, dupa nu mai simt nimic pentru 1 secunda.
Eu normal imi simt pulsul in piept, nu trebuie sa imi verific pulsul la mana sau gat.si cand nu il mai simt am impresia ca s-a oprit.
Asta se intampla rar, o data la cateva luni, daca incep si iau stimuloton vreo 2 zile nu mai am treaba.
Insa in dimineata asta mi s-a facut rau...pisica mea a fătat...si am vazut puii exact cand ieseau din.ea. si dupa putin timp am inceput sa vad verde, sa imi amorteasca mainile, o usoara stare de greata si putina dispnee, starea a durat cam 5 -6 minute...dar in aceste 5 minute la fel...simteam o stransoare puternica de stomac si nu imi mai simteam pulsul deloc!...nu stiu daca mai batea sau nu, mama a pus urechea pe pieptul meu si a zis ca batea normal...mentionez ca nu am mancat mai nimic de vreo 2 zile, probabil a fost vreo cadere de calciu sau ceva.sau poate inima are probleme...sau poate anxietatea imi face aritmie..sau poate asa am eu impresia ca e aritmie.
In rest pulsul imi merge perfect normal, 65 in repaus, 80 la efort...doar cand am strangerea aia de stomac simt ca am aritmie.
Ceva pareri ? Ecograf la inima am facut in 2014...si a fost totul ok.
Acum mai iau stimuloton ocazional cand imi este rau.
De ceva nopti simt o strangere de stomac, ca si cum mi-ar cade stomacul in gol, si simt o bataie mai puternica a inimii, dupa nu mai simt nimic pentru 1 secunda.
Eu normal imi simt pulsul in piept, nu trebuie sa imi verific pulsul la mana sau gat.si cand nu il mai simt am impresia ca s-a oprit.
Asta se intampla rar, o data la cateva luni, daca incep si iau stimuloton vreo 2 zile nu mai am treaba.
Insa in dimineata asta mi s-a facut rau...pisica mea a fătat...si am vazut puii exact cand ieseau din.ea. si dupa putin timp am inceput sa vad verde, sa imi amorteasca mainile, o usoara stare de greata si putina dispnee, starea a durat cam 5 -6 minute...dar in aceste 5 minute la fel...simteam o stransoare puternica de stomac si nu imi mai simteam pulsul deloc!...nu stiu daca mai batea sau nu, mama a pus urechea pe pieptul meu si a zis ca batea normal...mentionez ca nu am mancat mai nimic de vreo 2 zile, probabil a fost vreo cadere de calciu sau ceva.sau poate inima are probleme...sau poate anxietatea imi face aritmie..sau poate asa am eu impresia ca e aritmie.
In rest pulsul imi merge perfect normal, 65 in repaus, 80 la efort...doar cand am strangerea aia de stomac simt ca am aritmie.
Ceva pareri ? Ecograf la inima am facut in 2014...si a fost totul ok.
1 comentarii
Luati Stimulotonul zilnic. E de la anxietate. Stimulotonul nu se ia la nevoie. Trebuie sa isi faca un circuit.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20aritmie extrasistolica
- 10palpitatii
- 3aritmie...?
- 17Aritmii
- 5Aritmie care apare la 2-3 zile
- 0Aritmie miocardica cu opturare de ventricol
- 9aritmie extrasistolica
- 1palpitatii aritmie
- 1Aritmie extrasistolica cu tendinte la sistematizare - ce inseamna?
- 7aritmie
- 0Insuficienta cardiaca stadiul 2 3
- 0Aritmie sistolica?
- 1TPSV - Simt ca nu-mi pot controla emotiile
- 3Aritmie brusca in anumita pozitie uzuala
- 8Aritmie Cardiaca
- 1Aritmii si ameteli
- 1Aritmii
- 2Tahicardie/aritmii
- 2Întrebare analize ablație
- 1Palpitatii
Mai multe informații despre: Aritmia