Aritmie sinusală la EKG pe smartwatch. Sa îmi fac griji?
Am ceas smartwatch care face și EKG -ul pe lângă multe altele și de la o vreme apare mereu aritmie sinusala că și interpretare EKG de catre AI.
Ceasul e destul de bun, scump și arată pulsul și tensiunea, spo2 bine dar acum când fac ekg așa apare.
Înainte mereu apărea normal.
Am făcut una și la medic, adică un EKG im 2019 și unul în 2021 și a ieșit normal dar la ceas anul asta din vara văd că arată aritmie sinusală.
Din ce m-am uitat pe net nu e ceva foarte foarte grav, va rog, poate vreun medic sau vreun cunoscător sa îmi zică daca sa îmi fac griji și să mă duc iar la medic?
Eu iau metoprolol(betalok zok) ptr puls mărit dat de cardiolog in 2021 și am o greutate de 126 kg da a contează asta.Sa îmi fac griji deci pt aceasta aritmie sinusală?De la ce poate fi ?
Vă mulțumesc mult!
Ceasul e destul de bun, scump și arată pulsul și tensiunea, spo2 bine dar acum când fac ekg așa apare.
Înainte mereu apărea normal.
Am făcut una și la medic, adică un EKG im 2019 și unul în 2021 și a ieșit normal dar la ceas anul asta din vara văd că arată aritmie sinusală.
Din ce m-am uitat pe net nu e ceva foarte foarte grav, va rog, poate vreun medic sau vreun cunoscător sa îmi zică daca sa îmi fac griji și să mă duc iar la medic?
Eu iau metoprolol(betalok zok) ptr puls mărit dat de cardiolog in 2021 și am o greutate de 126 kg da a contează asta.Sa îmi fac griji deci pt aceasta aritmie sinusală?De la ce poate fi ?
Vă mulțumesc mult!
2 comentarii
Ce virsta ai si inaltime nu vrei sa spui ? Greutate, vad ca ai prea mult. Nu trebue sa te ei dupa ce-ti arata ceasul ca vei intra in depresie, mergi la un medic profesionist cu un aparat bun. Iar daca mai dai jos 50 de kg si-ti vei cumpara un alt ceas fara multe altele functii, te vei simti si mai bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2hipertensiune arteriala ii, aritmie extrasistolica v
- 3ritm cardiac neregulat - va rog sa imi raspundeti
- 3aritmie...?
- 2Am aritmie si am avut si tensiune mare. Ce tratament ar trebui sa iau?
- 5Aritmie care apare la 2-3 zile
- 3tulburari de ritm (aritmie) ajutor
- 8Am facut preinfarct?
- 1Aritmie extrasistolica cu tendinte la sistematizare - ce inseamna?
- 0Insuficienta cardiaca stadiul 2 3
- 0Fibrilatie+hormoni mariti
- 0Aritmie sinusala
- 8Aritmie Cardiaca
- 1Aritmii si ameteli
- 5Ajutor! Sunt disperat, simtome aritmie / dispnee va rog sa ma ajutati.
- 1Aritmii
- 1Intreruperi bradicardie
- 1Palpitatii
Mai multe informații despre: Aritmia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: