Aritmie sinusală la EKG pe smartwatch. Sa îmi fac griji? | Forumul Medical ROmedic

Aritmie sinusală la EKG pe smartwatch. Sa îmi fac griji?

06-11-2022
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Am ceas smartwatch care face și EKG -ul pe lângă multe altele și de la o vreme apare mereu aritmie sinusala că și interpretare EKG de catre AI.
Ceasul e destul de bun, scump și arată pulsul și tensiunea, spo2 bine dar acum când fac ekg așa apare.
Înainte mereu apărea normal.
Am făcut una și la medic, adică un EKG im 2019 și unul în 2021 și a ieșit normal dar la ceas anul asta din vara văd că arată aritmie sinusală.
Din ce m-am uitat pe net nu e ceva foarte foarte grav, va rog, poate vreun medic sau vreun cunoscător sa îmi zică daca sa îmi fac griji și să mă duc iar la medic?
Eu iau metoprolol(betalok zok) ptr puls mărit dat de cardiolog in 2021 și am o greutate de 126 kg da a contează asta.Sa îmi fac griji deci pt aceasta aritmie sinusală?De la ce poate fi ?
Vă mulțumesc mult!
2 comentarii
1
06-11-2022, ora 21:13
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Ce virsta ai si inaltime nu vrei sa spui ? Greutate, vad ca ai prea mult. Nu trebue sa te ei dupa ce-ti arata ceasul ca vei intra in depresie, mergi la un medic profesionist cu un aparat bun. Iar daca mai dai jos 50 de kg si-ti vei cumpara un alt ceas fara multe altele functii, te vei simti si mai bine.
0
06-11-2022, ora 22:19
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
28 de ani, 1, 82 înălțime.

Mulțumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: