palpitatii aritmie

15-12-2012
florin12041987
Nu este medic/terapeut
florin12041987
Buna, sunt florin am 25 ani si de aproximativ o luna am inceput sa am palpitatii la inima foarte rapide si puternice, intai mi se intampla mai rar, apoi aproape in fiecare seara, am fost la medic de cateva ori, odata aveam ritmul undeva pe la 185, apoi toata noaptea am avut o aritmie dar ritmul a scazut spre dimineata la 70, de obicei mi se intampla seara cand ma asez in pat, am facut radiografii, proba fizica, si cica inima e sanatoasa, stie cineva ce poate fii?Cand am palpitatii simt ca nu pot respira.Am lasat tigarile de o saptamana si nu mai am palpitatii, in schimb simt odurere usoara ca o arsura la inima.multumec
1 comentarii
0
15-12-2012, ora 23:02
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
buna seara,
(am mai postat acum 1-2 zile..dar-ma voi repeta sI pt tine)
iti voi scrie din propria experienta care...nimeni Nu a "descoperit-o"..
fiind pe la n medici.
asa ca,
citind mult si multe carti (in perioada scurta).
m-am "vindecat" singura:
- am glicemia ffffffff mica..astfel ca mereu, cand am aceleasi stari ca ale tale
beau apa, suc dulce, o bomboana.astea nu-mi lipsesc din poseta oriunde as merge;
- am tensiunea arteriala fffffffff mica..si CE fac? atunci?...beau apa..multa apa...sa NU razi.e f imp ASTA..chiar cand esti la volan.
- am fierea (colecistul) ffffff lenes..asa ca, de multe ori ma scol (cand mananc seara :sarmale, carnati, etc.mancare grea)
si vad incetosat!
CE fac?.un colebil pe loc, sau bilichol, un ceai de menta...o bomboana mentolata...si IMEDIAT privirea-mi devine limpede si nu-s chiauna de cap;
- am fost mereu constipata, iesind "afara" o data la 3-4-5 zile..acum consum ceaiuri de la plafar si-s ok;
- am avut SI paraziti intestinali.SI astia-ti dau.unele din aceste simptome descrise...am urmat un tratament in doza unica, la indicatia dr de familie.
Cu o analiza fecale (33 lei) vezi daca ai paraziti intestinali si chiar Helycobacter.si primesti rezultatul in aceeasi zi.
ASADAR,
citind tot ce ti-am scris poti sa te regasesti sau nu,
sa-ti mai faci sau nu acele analize DACA nu le-ai facut
si daca unele se SI confirma, iata.STII ce si cum sa faci.
propunere:
- mananca putin SI des;
- bea multa apa.
- i-a apa cu tine...oriunde.si cand te simti ASA...bea apa.
O seara buna-ti doresc!

Hipotensiunea este termenul medical ce desemneaza o valoare scazuta a tensiunii arteriale (mai putin de 90/60).
Tensiunea arteriala normala este situata de obicei in jurul valorii de 120/80 (sistolica/diastolica).

Nu apa produce hipertensiune.

Dimpotriva!

Ea este tratamentul de urgenta al hipotensivilor, al celor care cad de pe picioare, pentru ca au tensiunea arteriala mica.

In mare masura, ne imbolnavim si pentru faptul ca nu ne preocupam sa avem apa suficienta in organism.

Multe persoane spun: "De ce sa beau apa daca nu mi-e sete?", fara sa stie ca senzatia de sete apare abia dupa ce in corp lipsesc peste trei litri de apa, cand sangele deja are o vascozitate mai crescuta, fapt ce ingreuneaza circulatia in micile arteriole si capilare ce hranesc toate celulele corpului.

Hipertensiunea arterială se defineşte a fi creşterea tensiunii arteriale maxime (sistolice) peste 160 mmHg şi a tensiunii arteriale minime (diastolice) peste 95 mmHg.
Între 140/90 mmHg şi 160/95 mmHg, valorile tensionale indică o hipertensiune de graniţă.

= intrebare: bei suficiente lichide??
cele bune!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: