Extracție masea pacient diabetic
Buna tuturor.
Cu aproape o luna in urma mi s. a extras o masea, am luat 7 zile antibiotic, apoi dupa inca doua saptamani am facut o mica infectie chiar in locul extractiei.
Am fost din nou la medic, a curatat zona, mi. a dat din nou antibiotic 7 zile, l. am luat conform indicatiei medicale.
Am fost la control si se pare ca se vindeca, dar mai greu, gingia nu s a vindecat, pare crestata, medicul a zis ca nu poate sa puna o copca acolo pt ca trebuie sa dreneze.
Am diabet tip 2, ce pot sa fac sa se vindece mai repede?
Va mulțumesc frumos.
Cu aproape o luna in urma mi s. a extras o masea, am luat 7 zile antibiotic, apoi dupa inca doua saptamani am facut o mica infectie chiar in locul extractiei.
Am fost din nou la medic, a curatat zona, mi. a dat din nou antibiotic 7 zile, l. am luat conform indicatiei medicale.
Am fost la control si se pare ca se vindeca, dar mai greu, gingia nu s a vindecat, pare crestata, medicul a zis ca nu poate sa puna o copca acolo pt ca trebuie sa dreneze.
Am diabet tip 2, ce pot sa fac sa se vindece mai repede?
Va mulțumesc frumos.
1 comentarii
Buna dimineata,
In cazul dvs vindecarea este mai dificila, trebuie sa aveti o igiena ft stricta la locul extractiei, sa periati in fiecare zi zona respectiva.
In cazul dvs vindecarea este mai dificila, trebuie sa aveti o igiena ft stricta la locul extractiei, sa periati in fiecare zi zona respectiva.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4de ce comprese cu apa rece si nu gheata dupa extractie?
- 12infectie la radacina dintelui
- 3Loc umflat dupa extractie. Este infectie?
- 4extractie dentara incompleta
- 5Risc deschidere sinus dupa extractie
- 7Usturimi faringe sus in spatele luetei
- 1extractie masea minte
- 4extractii dentare la copii
- 4masea rupta pe jumatate.reconstructie sau extractie?
- 2extractie dentara
- 1Extracţie molar, apoi zona cusută
- 4exctacie masea
- 6Mi se poate face o extractie de 3 masele o data?
- 3Abces dupa extractie:/
- 2Extracție Masea
- 9Cheagul de sange nu mai este in alveola
- 2Extractie rest molar - tesut alb
- 1Ajutor! miros foarte urât de unde am scos molarul de minte
- 1Măsea inflamată după o extracție dar fara durere
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: