Extracție masea pacient diabetic
Buna tuturor.
Cu aproape o luna in urma mi s. a extras o masea, am luat 7 zile antibiotic, apoi dupa inca doua saptamani am facut o mica infectie chiar in locul extractiei.
Am fost din nou la medic, a curatat zona, mi. a dat din nou antibiotic 7 zile, l. am luat conform indicatiei medicale.
Am fost la control si se pare ca se vindeca, dar mai greu, gingia nu s a vindecat, pare crestata, medicul a zis ca nu poate sa puna o copca acolo pt ca trebuie sa dreneze.
Am diabet tip 2, ce pot sa fac sa se vindece mai repede?
Va mulțumesc frumos.
Cu aproape o luna in urma mi s. a extras o masea, am luat 7 zile antibiotic, apoi dupa inca doua saptamani am facut o mica infectie chiar in locul extractiei.
Am fost din nou la medic, a curatat zona, mi. a dat din nou antibiotic 7 zile, l. am luat conform indicatiei medicale.
Am fost la control si se pare ca se vindeca, dar mai greu, gingia nu s a vindecat, pare crestata, medicul a zis ca nu poate sa puna o copca acolo pt ca trebuie sa dreneze.
Am diabet tip 2, ce pot sa fac sa se vindece mai repede?
Va mulțumesc frumos.
1 comentarii
Buna dimineata,
In cazul dvs vindecarea este mai dificila, trebuie sa aveti o igiena ft stricta la locul extractiei, sa periati in fiecare zi zona respectiva.
In cazul dvs vindecarea este mai dificila, trebuie sa aveti o igiena ft stricta la locul extractiei, sa periati in fiecare zi zona respectiva.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2extractie in perioada alaptarii
- 7extractie molar de minte
- 4Extractie dentara
- 15Extractia dentara si sarcina
- 11Formatiune alba in locul extractiei
- 5Tinnitus dupa extractie molari
- 6Extractie dentara
- 1Colt de masea dupa 10 luni de la extractie
- 1Vindecare dupa extractie masea de minte
- 1infectie masea
- 2masea