Anxietate generalizata și insomnii
Bună, am și eu o problema extrem de supărătoare, de circa 3 săptămâni am fost diagnosticata cu tulburare anxioasa și iau tratament, dar nu ma simt mai bine, am ganduri de ingrijorare non-stop, non-stop îmi analizez simptomele și mi se pare ca am tot felul de chestii, ca-n ma fixez pe cap, ma strânge capul, când inima, când vederea, când ma deranjează gandurile, dar absolut non-stop este câte ceva, am insomnii, adică ma trezesc des, soțul spune ca dorm, dar eu ma simt foarte obosita, nu ma pot concentra, nu ma pot focus pe nimic altceva, nu pot ieșii afara, stau numai în pat și îmi este frica ca nu-mi voi mai revenii niciodată. În prezent iau de dimineata cymbalta de 60, și 0, 25 de xanax împărțit în doua, la prânz jumătate și seara jumătate, iar înainte de culcare jumătate de stilnox de 10 mg. Este posibil ca tratamentul sa fie prea puternic, sau sa am o alta boala?
2 comentarii
Nu. Aveti rabdare minim 5 saptamani (35 de zile) ca tratamentul sa isi faca efectul si sa dispara efectele secundare. In paralel faceti si niste sedinte de psihoterapie.
Sanatate multa!
Sanatate multa!
Buna ziua
Mergeti la un psihoterapeut cu experienta ca sa intelegeti de unde au aparut toate acestea si cum pot fi gestionate.
Mergeti la un psihoterapeut cu experienta ca sa intelegeti de unde au aparut toate acestea si cum pot fi gestionate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10sunt bolnav psihic diagnosticul tulburare anxios depresiva
- 6nervozitate, irascibilitate, sensibilitate iesita din comun; diagnostic:tulburare anxios-depresiva
- 5Tulburare anxioasa
- 11Pot lua Gaba fara prescriptie?
- 22Tulburari anxioase - cum ati reusit sa treceti peste ele?
- 7Emotivitate excesiva
- 9Tulburari anxioase cu atacuri de panica
- 7Tlburari de anxietate
- 3Anxietate Generalizata
- 4Nu mai stiu ce sa fac...
- 4Anxietate generalizata, ganduri intruzive
- 2Ganduri obsesive
- 4Disperare - De 4 ani ma chinui cu anxietatea generalizata cu derealizare
- 2Anixetate generalizată?
- 4Tratament Anxiar pentru insomnie/anxietate
- 3Anxietate generalizata sau toc
Mai multe informații despre: Tulburarea anxioasa generalizata somnul si anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: