Anxietate generalizata și insomnii

28-01-2023
Ralucatd
Nu este medic/terapeut
Ralucatd
Bună, am și eu o problema extrem de supărătoare, de circa 3 săptămâni am fost diagnosticata cu tulburare anxioasa și iau tratament, dar nu ma simt mai bine, am ganduri de ingrijorare non-stop, non-stop îmi analizez simptomele și mi se pare ca am tot felul de chestii, ca-n ma fixez pe cap, ma strânge capul, când inima, când vederea, când ma deranjează gandurile, dar absolut non-stop este câte ceva, am insomnii, adică ma trezesc des, soțul spune ca dorm, dar eu ma simt foarte obosita, nu ma pot concentra, nu ma pot focus pe nimic altceva, nu pot ieșii afara, stau numai în pat și îmi este frica ca nu-mi voi mai revenii niciodată. În prezent iau de dimineata cymbalta de 60, și 0, 25 de xanax împărțit în doua, la prânz jumătate și seara jumătate, iar înainte de culcare jumătate de stilnox de 10 mg. Este posibil ca tratamentul sa fie prea puternic, sau sa am o alta boala?
2 comentarii
1
28-01-2023, ora 10:20
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu. Aveti rabdare minim 5 saptamani (35 de zile) ca tratamentul sa isi faca efectul si sa dispara efectele secundare. In paralel faceti si niste sedinte de psihoterapie.
Sanatate multa!
1
28-01-2023, ora 12:55
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua

Mergeti la un psihoterapeut cu experienta ca sa intelegeti de unde au aparut toate acestea si cum pot fi gestionate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: