anxietate, atacuri de panica...sau alt ceva? | Forumul Medical ROmedic

anxietate, atacuri de panica...sau alt ceva?

63 comentarii 1 2 3
0
04-05-2010, ora 20:17
aiw
Nu este medic/terapeut
aiw
hello,

Eu cred ca sunt in totalitate ok.
Adica, ca si Gabriel sa nu va mint, mai sunt niste stari cateodata dar stiu cum sa le manevrez.
Ce ma necajeste acum e o lipsa de vointa asa... gen lene cronica cum zicea cineva pe aici.

Ce ma incanta e ca ameliorarea starilor zic eu, s-a intamplat cu foarte multa autosugetie, sport si un program reglat... pe care acum iar nu-l respect :-(.
Tind sa cred ca genul asta de afectiuni psihice se bazeza foarte mult pe puterea de autosugetie si de taria psihica a ficaruia dintre noi. Unii pot tine in frau reactiile ce provin din aceste stari si se pot autosugetiona iar altii nu.
Evident si credinta in Dumnezeu si rugaciunile m-au ajutat si ma ajuta foarte mult in continuare.

Nick.

Toul ok la tine?

Robert.
TU?
Stiu ca ultima oara cand am vb. erai fff ok. acum cum mai esti?
Toate bune?

Multa sanatate tuturor!
Doamne-Ajuta!
0
03-06-2010, ora 20:25
Terapeut Holistic Niculae NicuÅŸor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae NicuÅŸor (Mr. Nick)
Hello!

Nu adie nici vântul pe acest topic :( Nu există niciun picogram de activitate. Sper să fie pozitivă inactivitatea!

.
D-nule Aiw, mă bucur că vă stabilizaţi sănătatea din ce în ce mai mult. Continuaţi să fiţi optimist şi să aveţi credinţa că vă veţi face bine.
Un program de activitate reglat este esenţial pentru funcţionarea optimă a organismului, pentru că poate inhiba, în mare parte, eventualele carenţe/deficienţe din sistematica organismului dvs., tocmai de aceea vă este indicat un program conceput în stilul diagramei logice/organigramei ocupaţionale.
Adică, explicit vorbind, vă puteţi concepe un program echilibrat prin intermediul redării grafice detaliate a organizării, a subordonării şi a legăturilor directe şi indirecte dintre nevoile dvs. fiziologice (foame, sete, excreţie, odihnă etc.) şi extra-fiziologice (nevoia de a munci, printre altele). O astfel de redare vă poate ajuta să reduceţi riscul de nerespectare a programului!!! (faceţi tot posibilul să vă păstraţi un echilibru în programul de zi cu zi...(...)...nu faceţi excese negative (puteţi face excese pozitive; de exemplu, puteţi ajuta toţi oamenii nevoiaşi pe care-i întâlniţi în drumul dvs. către diferite locaţii)) :-)

_
" Evident si credinta in Dumnezeu si rugaciunile m-au ajutat si ma ajuta foarte mult in continuare. "
- Rugăciunea rostită cu credinţă este cel mai bun medicament, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă neglijaţi medicaţia sau să renunţaţi la ea. Rugăciunea alăturată postului devine sacroterapie totală :-)
_

.
" Nick.

Toul ok la tine? " - La mine...ufff, ce întrebare problematică :) Sănătatea mentalo-psihică este mai mult decât ok, dar cea fizică este cu mult sub linia de demarcaţie a ok-ului. Nu-i nimic, I will survive!!!
Sunt foarte mulţumit de starea în care mă aflu, în ciuda faptului că-mi este rău în fiecare zi (rău fizic), Slavă lui Dumnezeu. În viaţa mea nu pot exista numai aspecte pozitive, de aceea primesc tot cu mulţumire şi gratitudine, inclusiv suferinţa fizică zilnică :) Pare ceva rupt din...neobişnuit, dar aşa sunt şi eu, total neobişnuit :))))))
Este foarte important ca toţi oamenii să-I mulţumească lui Dumnezeu şi pentru aspectele negative (durere, întristare, suferinţă, încercare etc.), pentru că El le îngăduie în viaţa noastră tot spre binele nostru.
Credinţa în Dumnezeu întotdeauna ni se întăreşte în vremuri de suferinţă şi de încercări, dar doar dacă ne vom da seama că nu există nimic care să nu aibă un scop, că nimic nu este întâmplător sau făcut pentru a ne vătăma, că totul este dinainte gândit, pentru a ne ajuta să fim mai buni, mai disciplinaţi...(...)...suferinţa, generalmente vorbind, ajută enorm un om, în procesul de disciplinare, de purificare, de atenţionare cu privire la erorile trecutului, de conştientizare profundă a prezentului, de a crea dorinţa de ajutorare a oamenilor aflaţi în suferinţă etc. Deci...mulţumiţi-I lui Dumnezeu!!!
FAC CE FAC ÅžI AJUNG ÅžI LA INCLUDEREA LUI DUMNEZEU ÃŽN MESAJ :-) NU MÄ‚ POT ABÅ¢INE, IERTAÅ¢I-MÄ‚!

În rest, în afară de sănătate, sunt bine - iubesc la maxim :)
.

Toate cele bune, tuturor!
DUMNEZEU să vă binecuvânteze.
Cu respect ÅŸi iubire,
Mr. Nick

P.S. - Voi, ceilalţi, ce mai faceţi?
0
27-07-2010, ora 07:08
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ aiw

"Lipsa de vointa asa... gen lene cronica" este o manifestare a depresiei.

Daca o sa o tratati corespunzator, veti trece de aceste momente care efectiv iti dau un handicap.

De fapt nu mai esti in stare de nimic, nu pentru ca nu iti doresti ci pentru ca nu poti.

Trateaza depresia !
Adaugă un comentariu / răspuns
63 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul