Antipsihotice care se iau pe timp de zi?

01-09-2024
anonim.zen
Nu este medic/terapeut
anonim.zen
Buna ziua. Am o problema cu antipsihoticul Rispolept solutie orala pe care il iau seara, adica mi se usuca gura si gatul foarte tare. Iau acest antipsihoti de vreo 4 ani pentru schizofrenie paranoida. De cand am fost diagnosticat cu aceasta boala am mai incercat Abilify si Invega dar si Xeplion injectia. Stie cineva ce alte medicamente antipsihotice mai sunt care se iau pe timp de zi, care sedeaza mai puțin? Multumesc anticipat pentru un eventual raspuns.
3 comentarii
0
02-09-2024, ora 09:50
anonim.zen
Nu este medic/terapeut
anonim.zen
Am gasit topicul meu vechi. Varianta cea mai buna ar fi sa vb cu medicul meu sa mi schimbe rispoleptul. Nu stiu ce antipsihotice ar fi sa nu mi dea sedare. am anxiar la nevoie pt somn. Cunoaste cineva ce alte med. Antipsihotice ar fi la noi in tara care se beau pe timp de zi?

https://www.romedic.ro/forum/sete-mare-pe-timpul-noptii-118298
0
02-09-2024, ora 18:54
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Eu am mai auzit de Abilify ca s-ar putea lua pe timp de zi pt ca nu sedeaza asa tare. Dar eu una nu reusesc, mi-e tot somn cu el. Asa ca prefer sa il iau noapte inainte de a merge la somn.
0
02-09-2024, ora 19:33
anonim.zen
Nu este medic/terapeut
anonim.zen
Momentan eu iau si Aryzalera (abilify) dimineata. Am luat si Invega acum vreo cativa ani tot ddimineata.

Am incercat zyprexa si quetiapina si m au facut knock-out, pe care le luam seara.

Eu am avut doar insomnii de la antipsihoticul abilify cand luam seara.

La jumătatea lunii septembrie trebuie sa merg sa mi iau reteta si voi întreba medicul meu un înlocuitor pentru rispolept. Eu as vrea un antipsihotic atipic care sa ma sedeze mai puțin si sa nu ma ingras prea mult.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul