Antipsihotice care se iau pe timp de zi?
Buna ziua. Am o problema cu antipsihoticul Rispolept solutie orala pe care il iau seara, adica mi se usuca gura si gatul foarte tare. Iau acest antipsihoti de vreo 4 ani pentru schizofrenie paranoida. De cand am fost diagnosticat cu aceasta boala am mai incercat Abilify si Invega dar si Xeplion injectia. Stie cineva ce alte medicamente antipsihotice mai sunt care se iau pe timp de zi, care sedeaza mai puțin? Multumesc anticipat pentru un eventual raspuns.
3 comentarii
Am gasit topicul meu vechi. Varianta cea mai buna ar fi sa vb cu medicul meu sa mi schimbe rispoleptul. Nu stiu ce antipsihotice ar fi sa nu mi dea sedare. am anxiar la nevoie pt somn. Cunoaste cineva ce alte med. Antipsihotice ar fi la noi in tara care se beau pe timp de zi?
https://www.romedic.ro/forum/sete-mare-pe-timpul-noptii-118298
https://www.romedic.ro/forum/sete-mare-pe-timpul-noptii-118298
Eu am mai auzit de Abilify ca s-ar putea lua pe timp de zi pt ca nu sedeaza asa tare. Dar eu una nu reusesc, mi-e tot somn cu el. Asa ca prefer sa il iau noapte inainte de a merge la somn.
Momentan eu iau si Aryzalera (abilify) dimineata. Am luat si Invega acum vreo cativa ani tot ddimineata.
Am incercat zyprexa si quetiapina si m au facut knock-out, pe care le luam seara.
Eu am avut doar insomnii de la antipsihoticul abilify cand luam seara.
La jumătatea lunii septembrie trebuie sa merg sa mi iau reteta si voi întreba medicul meu un înlocuitor pentru rispolept. Eu as vrea un antipsihotic atipic care sa ma sedeze mai puțin si sa nu ma ingras prea mult.
Am incercat zyprexa si quetiapina si m au facut knock-out, pe care le luam seara.
Eu am avut doar insomnii de la antipsihoticul abilify cand luam seara.
La jumătatea lunii septembrie trebuie sa merg sa mi iau reteta si voi întreba medicul meu un înlocuitor pentru rispolept. Eu as vrea un antipsihotic atipic care sa ma sedeze mai puțin si sa nu ma ingras prea mult.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6curs de califcare special pentru persoane cu handicap
- 5Care este diagnosticul corect?
- 19Schizofrenie paranoida
- 24Oboseala la efort fizic alert (gen alergat, sarit etc.) pe antipishotice (neuroleptice)?
- 3Schimbare diagnostic la alt psihiatru
- 17Intrebare tratament tulburare psihotica
- 2Ce sa mai iau? Schizo paranoida
- 1Xeplion 150 mg pentru o anumita greutate corporala
- 7Abilify injectabil
- 18Ma simt agitat, nu am rabdare
- 12Nu simt nimic, nici bucurie, nici tristete, nici plictieseala, sunt ca o carcasa goala
- 2Ce antipshiotice te ajuta și pe partea anxietății!?
- 2Lipsa placerii in timpul masturbarii
- 8Posibil prolactina mărită de la antipsihotice?
- 10Mai ia cineva (Parnido) Paliperidona sau care a luat in trecut?
Mai multe informații despre: schizofrenia paranoida antipsihoticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: