cine a luat rivotril si cum l-a suportat?
buna seara.
Am fost ieri la psihiatrie la controlul lunar si mi s-a schimbat tratamentul pentru faptul ca nu imi cedeaza frica la xanax. Am primit in locul lui rivotril. Mie imi este frica sa schimb medicatia, mi-este teama de efectele adverse car epot aparea. Doctorita mi-a spus ca s-ar putea sa fiu mai somnolenta din el.
In afara de rivotril, mi-a dat in continuare zyprexa pe care o iau de 9 ani.
Astept cu nerabdare orice raspuns. Multumesc.
Am fost ieri la psihiatrie la controlul lunar si mi s-a schimbat tratamentul pentru faptul ca nu imi cedeaza frica la xanax. Am primit in locul lui rivotril. Mie imi este frica sa schimb medicatia, mi-este teama de efectele adverse car epot aparea. Doctorita mi-a spus ca s-ar putea sa fiu mai somnolenta din el.
In afara de rivotril, mi-a dat in continuare zyprexa pe care o iau de 9 ani.
Astept cu nerabdare orice raspuns. Multumesc.
6 comentarii
Nu as opta pentru rivotril deoarece da dependenta urata si trebuie mereu crescuta doza cand nu isi mai face efectul. Pentru anxietate si tulburare de panica putai cere sertralina sau paroxetine.antidepresive SSRI cu efecte excelente in tulburari de panica.
Multumesc mult, doctor T!
Cred ca am sa raman pe xanax, oricum mi-era frica sa schimb cu ceva nou.
Cred ca am sa raman pe xanax, oricum mi-era frica sa schimb cu ceva nou.
Nu sunt medic, insa eu stiam ca e tocmai invers, Xanaxul are timpul de injumatatire foarte scurt si rivotrilul il are mai mare, adica ramane mai multa vreme in organism si de aici eficienta mai mere.
Dupa cum poti vedea ai capatat rezistenta la xanax si trebuie schimbat asa cum ti-a recomandat medicul curant.
Ia legatura cu el si stabiliti impreuna o schema de tratament eficienta importiva anxietatii.
Dupa cum poti vedea ai capatat rezistenta la xanax si trebuie schimbat asa cum ti-a recomandat medicul curant.
Ia legatura cu el si stabiliti impreuna o schema de tratament eficienta importiva anxietatii.
@prozac: nu e gresit ce afirmi, insa rivotrilul da dependenta urata si cand va ajunge sa nu mai reactioneze la el, o sa dea niste sevraje urate de tot.
DrT, buna seara in primul rand. Remarc o greseala pe care o fac des medicii din Romania : prescrierea de antidepresive, anxiosilor. Am testat-o pe pielea mea. Si nu sint singurul. Un anxios nu are nevoie de idei care ii sunt straine, nici de reactii ciudate. El vrea doar sa fie linistit si relaxat, si sa nu mai aiba atacuri de panica. Am avut o noapte de cosmar in urma primei pastile de Paxetin ( paroxetine, SSRI ). Rivotrilul in schimb a facut minuni. Si sincer, prefer somnolenta si eventuala dependenta severa data de benzodiazepine, decat nebunia data de SSRIºuri.
Buna si dvs., aristia. Puteti trece fara frica de la xanax la rivotril, ba chiar va veti simti mai bine, zic eu. Amandoua sunt benzodiazepine, doar ca rivotrilul actioneaza putin diferit. Exista tari care au interzis xanax. Am luat si eu ceva timp, pot sa spun ca m-a ajutat, pana am incercat Rivotril. Ma simt mult mai bine de la el, doar un 0.5 seara. Cateva zile la inceput e mai *greu*, pana reuseste organismul sa isi construiasca o toleranta, dupa care totul e ok. Am incercat mai multe medicamente, avand atacuri de panica din 1996. Rivotril mi se pare cel mai ok pana acum.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6bolnav de neclintit.. cum sa-l conving sa-si ia medicamentele?
- 40Amisulprida Lph 200 mg.
- 10Iau egolanza si nu-mi pot amintii ce invat.
- 12Seroquel - nas infundat
- 3Ce se intampla daca un om normal ia antipsihotice?
- 5V-a dat medicul sa faceti dopamina inainte de a da neuroleptice/antipsihotice ?
- 13Dezintoxicare ficat in timpul tratamentului cu antipsihotice
- 13Zyprexa + Alcool
- 17Intrebare tratament tulburare psihotica
- 3Sunt interesat despre Trevicta?
- 4Elontril dimineața /olanzapina 5 mg + carbamazepina seara la somn.Merg împreuna ?
- 7Abilify injectabil
- 2Ce antipshiotice te ajuta și pe partea anxietății!?
- 0Antipsihotic Davunetide
- 2Fluoanxol
- 5Aspacardin-interactiune cu antipsihotice
- 1Latuda
- 13Renunțare tratament antipsihotic
- 15Lista antipshiotice
Mai multe informații despre: antipsihoticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: