Schizofrenie paranoidala

12-08-2022
Tedy40
Nu este medic/terapeut
Tedy40
Va salut, lucram în Olanda din 2008 și în Iulie 2014 sa declanșat boala, am fost trimis în tara și familia ma internat la spitalul A. O regia cu diagnosticul schizofrenie paranoida.Am mai fost internat de doua ori în 2015 și o data voluntar în 2017.De la ultima internare am lucrat în conținu, dar devine tot mai dificil sa îmi ascund boala. Îmi iau tratamentul - Midora 3 pe zi dar ma moleste și este dificil cu atenția și concentrarea Ce ma sfătuiți sa fac, sa conținu sa ma prefac ca nu am nimic(nu te angajezi nicăieri dacă spui ca ai o afecțiune psihica) sau sa ma pensionez pe caz de boala. M-am și căsătorit acum 3 ani și la început nu le am spus de boala și locuiesc la soacra și împreună cu soția sunt toată ziua cu gura pe mine. Le am spus anul trecut ca am schizofrenie și certurile și stresul nu îmi fac bine dar nu pare sa le intereseze. Mie cel mai mult îmi place la spital când sunt internat, acolo doctori știu ca ai probleme și știu sa îți vorbească frumos.
1 comentarii
1
12-08-2022, ora 18:13
NNN7
Nu este medic/terapeut
NNN7
Depinde ce cheltuieli ai și dacă te descurci cu pensia de boala.De preferat e sa nu divulgi la locul de munca diagnosticul.Odata ce te ai pensionat și ești luat în evidenta la medicul de familie îți va fi greu sa te reangajezi, in cazul în care te vei răzgândi și vrei sa muncești din nou.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul