Cafea cu antipsihotic

08-06-2019
Miki33
Nu este medic/terapeut
Miki33
Ma poate lamuri cineva cum e cu cafeaua si antipsihoticele?
Daca bei 3/4 cafele pe zi anuleaza efectul antipsihoticului?
Am cautat raspuns aici pe site si nu am gasit.
Mi-am gasit un loc de munca la o benzinarie, obosesc rau muncind si am ajuns sa beau si 4 cafele pe zi.
10 comentarii
0
08-06-2019, ora 19:00
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Buna seara
Combinatia este interzisa. Creste starea de agitatie si poate provoca un episod psihotic. Puteti discuta eventual cu medicul dumneavoastra despre tratament, poate exista si alte solutii.
0
08-06-2019, ora 19:34
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pe foile de externare din spital spune ca e interzis consumul de excitante.
3-4 cani mi se pare o cantitate mare. Una cred ca e maxim admisa.
0
09-06-2019, ora 06:22
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Așa cum ți-a spus și colegul meu vorbește cu psihiatrul, poate îți recomanda ceva.Cafeaua în cantitate mare îți poate face rău. 3-4 căni e mult si pentru cineva care nu are alte probleme,
1
09-06-2019, ora 08:51
CatincaR
Nu este medic/terapeut
CatincaR
In niciun caz nu anuleaza efectul antipsihoticului, se pune intrebarea daca il potenteaza sau nu. Daca il potenteaza, atunci evident ca si efectele secundare neplacute ale antipsihoticului sunt potentate, agravate. Testeaza si vezi cum te simti. Daca iti apare anxietate, nervozitate sau tulburari de somn, sa stii ca-s de la cafea.

Apropo de efecte secundare: stiu ca iei -parca- aripiprazol. N-ai nicio problema recenta cu ochii? Nu-ti lacrimeaza?
0
09-06-2019, ora 19:47
Miki33
Nu este medic/terapeut
Miki33
Nu am probleme cu ochii de la aripiprazol, nu-mi lacrimeaza.
0
10-06-2019, ora 05:52
CatalinMaramures
Nu este medic/terapeut
CatalinMaramures
cunosc o persoana cu episod psihotic major de la 5 cafele, a durat 1 an sa isi revina
0
07-07-2019, ora 20:48
360
Nu este medic/terapeut
360
cafeaua stiu ca nu-i ok daca iei antipsihotice.
intreaba dr si de ceaiul verde. am auzit ca e o buna alternativa la cafea ca energizant
0
08-07-2019, ora 15:23
Utilizator_179524
Nu este medic/terapeut
Utilizator_179524
Pe mine ma intreaba destul de des medicul meu cata cafea consum pe zi eu nu stiu daca diminuiaza efectul antipsihoticului si mi-a spus sa reduc cantitatea. Eu beau cam 4-5 cafele pe zi pana devin Turbo ))) N-am ce sa fac din moment ce AP ma face sa ma simt sedat (sunt pe injectii) E un stimulant benefic pentru mine.
1
08-07-2019, ora 16:08
Psihologie, Bucuresti
De fapt produceti in organism un efect antagonic. Antipsihoticul face una, cafeaua exact opusul.
0
09-07-2019, ora 08:31
Utilizator_179524
Nu este medic/terapeut
Utilizator_179524
Am noroc pentru ca am si bautura din cereale (inlocuiyor de cafea) si pot consuma din aia. Voi tine cont de opinia dvs!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul