Cafea cu antipsihotic
Ma poate lamuri cineva cum e cu cafeaua si antipsihoticele?
Daca bei 3/4 cafele pe zi anuleaza efectul antipsihoticului?
Am cautat raspuns aici pe site si nu am gasit.
Mi-am gasit un loc de munca la o benzinarie, obosesc rau muncind si am ajuns sa beau si 4 cafele pe zi.
Daca bei 3/4 cafele pe zi anuleaza efectul antipsihoticului?
Am cautat raspuns aici pe site si nu am gasit.
Mi-am gasit un loc de munca la o benzinarie, obosesc rau muncind si am ajuns sa beau si 4 cafele pe zi.
10 comentarii
Buna seara
Combinatia este interzisa. Creste starea de agitatie si poate provoca un episod psihotic. Puteti discuta eventual cu medicul dumneavoastra despre tratament, poate exista si alte solutii.
Combinatia este interzisa. Creste starea de agitatie si poate provoca un episod psihotic. Puteti discuta eventual cu medicul dumneavoastra despre tratament, poate exista si alte solutii.
Pe foile de externare din spital spune ca e interzis consumul de excitante.
3-4 cani mi se pare o cantitate mare. Una cred ca e maxim admisa.
3-4 cani mi se pare o cantitate mare. Una cred ca e maxim admisa.
Așa cum ți-a spus și colegul meu vorbește cu psihiatrul, poate îți recomanda ceva.Cafeaua în cantitate mare îți poate face rău. 3-4 căni e mult si pentru cineva care nu are alte probleme,
In niciun caz nu anuleaza efectul antipsihoticului, se pune intrebarea daca il potenteaza sau nu. Daca il potenteaza, atunci evident ca si efectele secundare neplacute ale antipsihoticului sunt potentate, agravate. Testeaza si vezi cum te simti. Daca iti apare anxietate, nervozitate sau tulburari de somn, sa stii ca-s de la cafea.
Apropo de efecte secundare: stiu ca iei -parca- aripiprazol. N-ai nicio problema recenta cu ochii? Nu-ti lacrimeaza?
Apropo de efecte secundare: stiu ca iei -parca- aripiprazol. N-ai nicio problema recenta cu ochii? Nu-ti lacrimeaza?
Nu am probleme cu ochii de la aripiprazol, nu-mi lacrimeaza.
cunosc o persoana cu episod psihotic major de la 5 cafele, a durat 1 an sa isi revina
cafeaua stiu ca nu-i ok daca iei antipsihotice.
intreaba dr si de ceaiul verde. am auzit ca e o buna alternativa la cafea ca energizant
intreaba dr si de ceaiul verde. am auzit ca e o buna alternativa la cafea ca energizant
Pe mine ma intreaba destul de des medicul meu cata cafea consum pe zi eu nu stiu daca diminuiaza efectul antipsihoticului si mi-a spus sa reduc cantitatea. Eu beau cam 4-5 cafele pe zi pana devin Turbo ))) N-am ce sa fac din moment ce AP ma face sa ma simt sedat (sunt pe injectii) E un stimulant benefic pentru mine.
De fapt produceti in organism un efect antagonic. Antipsihoticul face una, cafeaua exact opusul.
Am noroc pentru ca am si bautura din cereale (inlocuiyor de cafea) si pot consuma din aia. Voi tine cont de opinia dvs!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Efecte adverse - Tranxene... recomandati-mi un alt medicament
- 5Antipsihoticele dau dependenta?
- 3Produsele apicole contraindicate daca luam tratament cu antipsihotic?
- 5V-a dat medicul sa faceti dopamina inainte de a da neuroleptice/antipsihotice ?
- 41Despre rispolept
- 9Pe voi va sedeaza antipsihoticele?
- 3Schimbare diagnostic la alt psihiatru
- 4Sarcina și schizofrenia tratata cu abilify maintena
- 4Xeplion Paliperidonă împreună cu alcool și droguri???
- 4Injecție cu Xeplion
- 1Xeplion 150 mg pentru o anumita greutate corporala
- 3Priapism?
- 1Menstruație întrerupta de la Midora
- 7Abilify injectabil
- 110Depresie de la Abilify?
- 2Lipsa placerii in timpul masturbarii
- 3Risperidonă
- 3Anxietate - imi este greu sa ma trezesc, nu am aer suficient si nu pot sa respir bine
- 3Rispolept solutie orala
Mai multe informații despre: antipsihoticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: