Anticonceptionalele si Trachisan, Eurespal si Zinat
Buna ziua!
Din aceasta seara ar trebui sa incep tratamentul cu Trachisan - comprimate de supt, Eurespal si Zinat. Eu iau si anticonceptionale Karrisa. Stiu ca Zinat-ul este un antibiotic si mai stiu ca Trachisanul contine un antibiotic local. Intrebarea mea este care dintre aceste medicamente reduc efectul anticonceptionalelor si care nu? In timp ce despre Zinat stiu ca are mari sanse de a reduce efectul anticonceptionalelor, nu prea stiu despre celelalte doua medicamente. Am mai intrebat si altundeva despre Trachisan si mi s-a spus ca datorita faptului ca antibioticul este doar local, se poate folosi concomitent cu anticonceptionalele fara a scadea eficacitatea acestora. Despre Eurespal nu stiu nimic. Va rog mult de tot sa imi dati un raspuns: care dintre cele 3 scade efectul anticonceptionalelor?
Va multumesc!
Din aceasta seara ar trebui sa incep tratamentul cu Trachisan - comprimate de supt, Eurespal si Zinat. Eu iau si anticonceptionale Karrisa. Stiu ca Zinat-ul este un antibiotic si mai stiu ca Trachisanul contine un antibiotic local. Intrebarea mea este care dintre aceste medicamente reduc efectul anticonceptionalelor si care nu? In timp ce despre Zinat stiu ca are mari sanse de a reduce efectul anticonceptionalelor, nu prea stiu despre celelalte doua medicamente. Am mai intrebat si altundeva despre Trachisan si mi s-a spus ca datorita faptului ca antibioticul este doar local, se poate folosi concomitent cu anticonceptionalele fara a scadea eficacitatea acestora. Despre Eurespal nu stiu nimic. Va rog mult de tot sa imi dati un raspuns: care dintre cele 3 scade efectul anticonceptionalelor?
Va multumesc!
3 comentarii
Anumite antibiotice scad efectul contraceptiv, dar dintre cele pe care trebuie sa le iei tu nici unul nu are interferenta cu Karissa. La fel si Eurespal. Deci incepe terapia, fa contraceptie consecutiv si nu te teme caci nu vei ramane insarcinata.
Va multumesc mult de tot. O sa incep tratamentul si voi continua si cu anticonceptionalele.
Buna. Am inceput de ieri seara sa iau antibiotice CLAAR si EURESPAL. Pot lua in continuare contraceptivele Karissa fara sa aiba vreun efect negativ? Si mai am o intrebare. Am nevoie de protectie suplimentara pe durata tratamentului?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Moldamin si postinor.. ce efecte au?
- 7tri-regol si amoxicilina. Sarcina?
- 2cedax ceftibuten caps interfereaza cu anticonceptionalele?
- 2interactiune Logest cu antibiotice
- 4Anticonceptionalele si antibioticele
- 2antibiotice vs yasmin
- 3intrebare intrebatoare
- 5Ibuprofen si Yasmin
- 8Am luat escapelle si un antibiotic
- 2Antibiotic vs Diane 35 Urgent !!
- 2Anticonceptionale si antibiotice
- 4Efectul antibioticelor cu anticonceptionalele Karissa
- 3pot lua antibiotice daca folosesc anticonceptionale?
- 17anticonceptionale, fumat, antibiotice
- 0yasmin + augmentin
- 4Anticonceptionalele si antibioticul
- 0antibioticul azitrox si anticonceptionalele
- 0Nolicin si anticonceptionale Mercilon
- 3Yasmine cu antibiotic
- 0Polygynax și anticoncepționale
Mai multe informații despre: anticonceptionalele si antibioticele