intrebare intrebatoare

20-10-2008
zamanflorina
Nu este medic/terapeut
zamanflorina
buna ziua!am si eu o mica problema care de fapt este o intrebare la care nu reusesc sa aflu un raspuns. iau anticonceptionale harmonet de 2 luni de zile pentru un chist ovarian.in urma unor probleme de sanatate a trebuit sa iau in paralel niste antibiotice, de unde clar ca efectul de protectie al ac a disparut. joia trecuta am luat ultimul antibiotic dar si prima pastila dintr-o noua tableta de ac.dupa cate m-am mai documentat eu stiu ca de la ultimul antibiotic trebuie sa mai astept inca 7 zile ca sa ma existe din nou acea protectie. acum intrebarea mea este urmatoarea: dupa cele 7 zile ma pot considera protejata de ac sau a disparut protectia pt toata folia avand in vdr ca s-au suprapus cele 7 zile de asteptare cu primele 7 pastile dintr-o noua tableta???eu sunt complet debusolata.am tot auzit pareri si pareri si sincer nu mai stiu ce sa cred.credeti ca ma puteti ajuta si pe mine cu o parre ceva, un sfat.va multumesc anticipat!
3 comentarii
0
20-10-2008, ora 14:40
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
păi depinde ce antibiotic ai luat, pentru că nu toate interacţionează cu anticoncepţionalele. sunt unele care nu au nimic de a face. ar trebui să mi spui ce antibiotic ai luat
0
20-10-2008, ora 15:02
zamanflorina
Nu este medic/terapeut
zamanflorina
am luat augumentin si ciprinol.ultima pastila de ciprinol am luat-o joia trecuta cand am inceput un nou blister de ac.in principiu in cele 7 zile de asteptare eu nu sunt sub nici un tratament de antibiotice.vroiam sa stiu daca dupa cele 7-8 zile de asa zisa asteptare protectia ac se reia sau se dupa tot blisterul??
0
22-10-2008, ora 15:59
ramonaavadanei
Nu este medic/terapeut
ramonaavadanei
buna ziua! vroiam sa intreb si eu ceva pe unul dintre medicii care ar putea sa ma ajute si pe mine intr-o problema cat de cat legata de domeniul ginecologiei. in urma unui tratament cu antibiotice, m-am trezit cu o frumoasa candida.vroiam sa va intreb daca pot sa fac in acelasi timp spalaturi cu tantum tosa si sa iau ovule canesten gyn 3?? medicul mi le-a recomandat dar nu am mai intrebat daca pot sa le fac in acelasi timp si as vrea daca se poate sa fiu sigura, ca sa nu fac o prostie ceva.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul