intrebare intrebatoare

buna ziua!am si eu o mica problema care de fapt este o intrebare la care nu reusesc sa aflu un raspuns. iau anticonceptionale harmonet de 2 luni de zile pentru un chist ovarian.in urma unor probleme de sanatate a trebuit sa iau in paralel niste antibiotice, de unde clar ca efectul de protectie al ac a disparut. joia trecuta am luat ultimul antibiotic dar si prima pastila dintr-o noua tableta de ac.dupa cate m-am mai documentat eu stiu ca de la ultimul antibiotic trebuie sa mai astept inca 7 zile ca sa ma existe din nou acea protectie. acum intrebarea mea este urmatoarea: dupa cele 7 zile ma pot considera protejata de ac sau a disparut protectia pt toata folia avand in vdr ca s-au suprapus cele 7 zile de asteptare cu primele 7 pastile dintr-o noua tableta???eu sunt complet debusolata.am tot auzit pareri si pareri si sincer nu mai stiu ce sa cred.credeti ca ma puteti ajuta si pe mine cu o parre ceva, un sfat.va multumesc anticipat!
3 comentarii

păi depinde ce antibiotic ai luat, pentru că nu toate interacţionează cu anticoncepţionalele. sunt unele care nu au nimic de a face. ar trebui să mi spui ce antibiotic ai luat

am luat augumentin si ciprinol.ultima pastila de ciprinol am luat-o joia trecuta cand am inceput un nou blister de ac.in principiu in cele 7 zile de asteptare eu nu sunt sub nici un tratament de antibiotice.vroiam sa stiu daca dupa cele 7-8 zile de asa zisa asteptare protectia ac se reia sau se dupa tot blisterul??

buna ziua! vroiam sa intreb si eu ceva pe unul dintre medicii care ar putea sa ma ajute si pe mine intr-o problema cat de cat legata de domeniul ginecologiei. in urma unui tratament cu antibiotice, m-am trezit cu o frumoasa candida.vroiam sa va intreb daca pot sa fac in acelasi timp spalaturi cu tantum tosa si sa iau ovule canesten gyn 3?? medicul mi le-a recomandat dar nu am mai intrebat daca pot sa le fac in acelasi timp si as vrea daca se poate sa fiu sigura, ca sa nu fac o prostie ceva.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3anticonceptionale + antibiotice
- 10MOLDAMIN SI YASMIN - compatibile?
- 2anticonceptionale versus antibiotice
- 4anticonceptionale si antibiotice
- 2antibiotice vs yasmin
- 9Nelamuriri in ceea ce privesc anticonceptionalele
- 8Am luat escapelle si un antibiotic
- 7karissa+ augumentin+ oscilococcilum, va rog ajutati-ma:( !!!
- 2Anticonceptionale si antibiotice
- 4Ospamox metronidazol vs cerazette
- 0Antibiotice timp de 2 sapt si AC
- 3Nu stiu cum sa procedez... am abces dentar si iau anticontraceptive
- 0antibioticul azitrox si anticonceptionalele
- 3antibiotic inainte de conceptie
- 1Posibila sarcina desi iau anticonceptionale.
- 0Augmentin interactioneaza cu escapelle
- 1Augmentin si nuvaring
- 0Buna seara. Stie cineva daca Eficef interactioneaza cu Yasmine?
- 0Dupa cat timp de la ultima zi de antibiotic pot avea contact sexual neprotejat?
- 1Anticonceptionale si extractie molar de minte
Mai multe informații despre: anticonceptionalele si antibioticele