o intrebare catre un medic: iau amoxicilina si yasmine. Exista vreun risc?
spuneti-mi va rog.fac un tratament pentru stomac si iau amoxicilina dar totodata iau yasmin.yasminul il iau seara la aceeasi ora deja a 3-a luna.amoxicilina o iau cu vreo 4-5 ore mai devreme de 2 zile.exista pericol de a ramine insarcinata cu toate ca facem coitul intrerupt? multumesc anticipat
5 comentarii
Nu, nu exista si nu este necesar coitul intrerupt. Amoxicilina nu interfera cu yasmin.
Buna ziua.As dori si eu un raspuns.Am avut aseara un contact sexual neprotejat.si cand a simtit ca se termina a scos penisul afara a mai stat 2 secunde si a pus mana...s-a terminat afara.E posibil sa raman insarcinata tinand cont ca a fost si a 15-a zi?Astept raspuns.Multumesc anticipat!
A 15A ZI DE DUPA MENSTRUATIE, ce treaba are ? poti sa ramai insarcinata foarte usor, pt ca nu e perioada aceea sigura de dupa ciclu 2-3 zile... nush unde ai auzit tu asta cu a 15a zi, fie ca a scos.o inainte, mai exista si riscul lichidului seminal ce poate sa contina spermatozoizi ce pot duce la o sarcina nedorita. metoda asta depinde mai mult de baiat daca stie sa se controleze perfect, sau nu.. astepti si vezi daca iti vine menstruatia, daca nu mai astepti nitel si faci un test de sarcina( in 2-3 saptamani de la presupusul contact, pt a arata sarcina daca este instalata).
Poi in a 15-a zi se elimina ovulul.nu?:| si ii perioada aia fertila.akuma sper sa fie bine...sa nu am ceva surprize m-am gandit sa fac un test si dupa o saptamana...acuma o sa vad.Ms pentru raspuns!
Eu cred ca tu nu sti ce zici acolo cu ovulul, sau cine ti.o fi zis, si nu toti avem organismele la fel, si menstruatiile la fel. cele mai sigure dupa cum am zis, sunt 2-3 zile dupa ciclu in care nu ai cum sa ramai gravida, in rest, dupa, poti ramane daca se intampla ceva. si stiu chestia asta de la doctor si de la mama, si femei mai mari ca tine care au patit.o :) ps: de ce dracu i se mai zice perioada fertila daca poti sa ramai ? cred ca nu cunosti termenii..iar cu testul ala dupa o saptamana de la contact, nu ai ce sa vezi pe el, nu iti arata o sarcina, in caz ca e existenta..eu zic sa astepti sa soseasca menstruatia, pt ca testul nu iti e de folos la o saptamana, crede.ma, dar faci cum vrei..sa auzim de bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cedax ceftibuten caps interfereaza cu anticonceptionalele?
- 2anticonceptionale versus antibiotice
- 4anticonceptionale si antibiotice
- 5Ibuprofen si Yasmin
- 4desorelle si zinnat
- 4yasmin+antibiotice (amoxicilina)+sex neprotejat?
- 3Escapelle si antibioticele
- 2Anticonceptionale si antibiotice
- 3antibiotice cu anticonceptionale
- 4Efectul antibioticelor cu anticonceptionalele Karissa
- 6Iau anticonceptionale de 3 luni si intr-o luna am luat antibotice
- 3pot lua antibiotice daca folosesc anticonceptionale?
- 0Antibiotice timp de 2 sapt si AC
- 2anticonceptionale si antibiotice
- 4Anticonceptionalele si antibioticul
- 0interactioneaza cu anticonceptionalele?
- 0Raspundeti - antibiotice si anticonceptionale
- 1Logest și Eficef
Mai multe informații despre: anticonceptionalele si antibioticele metoda contraceptiva suplimentara