Anticonceptionale vs. antibiotice?
Daca m am protejat luand anticonceptionale rigevidon, insa am luat si timp de o saptamana amoxacilina, se poate sa mi fi anulat efectul(actiunea) rigevidonului??? Se poate sa raman insarcinata daca pe langa anticonceptionale am luat si antibiotice???
Astept raspuns!
Multumesc!
Astept raspuns!
Multumesc!
4 comentarii
Amoxicilina interfera in mult mai mica masura (comparativ cu alte antibiotice) cu anticonceptionalele. Cu atat mai mult cu cat Rigevidon este un anticonceptional "tare". Deci, este extrem de improbabil sa ramaneti gravida in urma asocierii amoxicilina + Rigevidon. Totusi, pe viitor este bine sa informati medicul ca luati anticonceptionale.
Iau anticonceptionale Desorrele si in acelasi timp dermatologul mi-a prescris Unidox.Credeti ca scade eficienta contraceptiei?Multumesc.
Buna ziua.Am nevoie urgent de o parere.Am luat Augmentin timp de 10 zile impreuna cu anticonceptionalele Microgynon iar prietenul a ejaculat in mine chiar in perioada de ovulatie.Se poate sa fi ramas insarcinata?
Buna, iau Yasmine de 3ani si jumatate si acum trebuie sa iau Ospamox(amoxacilina) de 1000 la 12 ore pt o raceala. trebuie sa ma protejez suplimentar? o seara buna
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3yasmin si antibioticele
- 3urgent.antibiotice si marvelon 28
- 2Anticonceptionale si antibiotic
- 5o intrebare catre un medic: iau amoxicilina si yasmine. Exista vreun risc?
- 4Anticonceptionalele si antibioticele
- 5Anticonceptionalele si antibioticele.La inceperea foliei noi trebuie sa ma mai protejez suplimentar?
- 2antibioticele si anticonceptionalele
- 0prima pastila de yasemin si o jumatate de pastiluta mig400
- 3Augmentin si anticonceptionale
- 4Anticonceptionalele si antibioticul
- 1Posibila sarcina desi iau anticonceptionale.
- 0Anticonceptionale si antibiotic
- 2cuminol+rigevidon?
- 0Anticonceptionale Bellara si antibiotic Augumentin
- 1Am ramas insarcinata?
- 2Antibiotice in perioada de pauza a anticonceptionalelor - reducere a eficientei?
- 1Augmentin si nuvaring
- 1Logest + tratamentul cu antibiotic
- 2Anticonceptionalele si antibioticele
- 1Anticonceptionale si extractie molar de minte
Mai multe informații despre: anticonceptionalele si antibioticele