Schimbarea contraceptivului in timpul alaptarii
Mi-a fost prescris Exluton, dar in farmacie mi-a fost recomandat noul Cerazette (Exluton ne mai gasindu-se). Am luat doar o folie de Cerazette si acum se gaseste din nou Exluton. Il pot lua daca am inceput cu Cerazette? Multumesc anticipat
3 comentarii
De putut, puteti, dar ce rost are sa il schimbati asa de repede ?
Va multumesc foarte mult pentru raspunsul prompt. Am vrut sa le schimb ca sa urmez exact prescriptia medicului. Plus ca exluton e mult mai ieftin. Numai bine
buna ziua...am si eu o nelamurire...alaptez si dr mia prescris exluton...dar nu se ma gaseste in farmacii, farmacista mia recomandat CERAZETTE, am cump si am inceput sa il iau...acesta dauneaza la copil?pe prospect scrie ca mici cantitati intra in lapte...copilul poate avea reactii adverse daca eu nu am?va multumesc...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6am luat o alta pastila decat ceea ce trebuia
- 3yasmin si flucovim 50 mg...va rog raspuns
- 3acneea si Diane 35
- 3solarul poate afecta in vreun fel copilul atunci cand alaptez
- 10dureri de oase in timpul alaptatului
- 0aspirina poate reduce efectul anticonceptionalelor?
- 4novinette sau diane 35?
- 5alaptez, pot sa raman insarcinata?
- 11alaptare - care era pozitia favorita sau preferata? ce ati folosit la alaptat?
- 7cum oprim alaptatul!:P
- 0schimbare contraceptive yazmin cu melleva 35
- 0Anticonceptionale si lipsa menstra
- 1Anticonceptionale potrivite in cazul MIGRENELOR
- 4Sangerari (Anticonceptionale Novynette)
- 4intre prezervative si anticonceptionale ce este mai sigura metoda de protectie?
- 1Interactioneaza ceaiul de merisor cu anticoncepţionalele bellara?
- 3Anticonceptionale
- 0Mai iau o doza de Yasmin daca am eliminat scaun diareic la o ora dupa administrarea primei pastile?
- 1Am alăptat o luna, după care nu am mai avut lapte. Se poate sa revină laptele?
Mai multe informații despre: Alaptarea schimbarea anticonceptionalelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: