de 6 luni iau yasmin dar acestea imi dau stari de lesin
am si eu o intrebare. de 6 luni iau yasmin dar acestea imi dau stari de lesin.am fost la medic si mia prescris mercilon intrebarea mea este cum sa le iau si daca au acelasii efecte adverse ca si yasmin stari de lenin pt ca sincer mie si frica sa le mai iau de ce imi dau stari de lesin nu le suporta corpul meu
2 comentarii
Mercilon conţine o doză mult mai mică de estrogen decât Yasmin, de aceea este mai puţin probabil să vă dea aceleaşi stări de leşin. Modul de administrare este acelaşi.
Nu mai folositi anticonceptionale orale. Nu veti gasi nci o forma de amestec de hoemoni cae sa nuva faca rau. Faptul ca va face rau este un imbold sa nu le mai folositi.
Exista formule locale. Steriletul (cel mai simplu). vitamina C intravaginal inainte de orice si diferite formule pa care lemai stiu farmacistele batrine.
Afacerea cu anticonceptionale este mult prea banoasa la nivel mondial ca cineva sa se oboseasca sa va informeze de riscurile pa care le comporta.
Am o prietena care a folsot doi ani asa ceva (1980) si-a perdut 3/4 din ovare prin chist hemoragice caer au fost operate si cind a nascut a nascut un copil cu handicap.
Exista formule locale. Steriletul (cel mai simplu). vitamina C intravaginal inainte de orice si diferite formule pa care lemai stiu farmacistele batrine.
Afacerea cu anticonceptionale este mult prea banoasa la nivel mondial ca cineva sa se oboseasca sa va informeze de riscurile pa care le comporta.
Am o prietena care a folsot doi ani asa ceva (1980) si-a perdut 3/4 din ovare prin chist hemoragice caer au fost operate si cind a nascut a nascut un copil cu handicap.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6probleme psihice ?
- 2yasmine... daca fac pauza raman insarcinata?
- 5Oboseala, ameteala, senzatii de lesin
- 3prima pilula dintr-un blister de yasmin are efect contraceptiv?
- 6simt ca nu mai am scapare
- 3in pauza 7 zile esti protejata?
- 26incertitudine totala dar nu pot renunta
- 2Senzatii de lesin
- 7capsula de slabit cu Yasmin si mici chiaguri de sange
- 3Contaceptie.. Karissa sau Yasmine?
- 3AMETESC SI MI-E FRICA SA NU LESIN!!!!!
- 12yasmin
- 6am inceput sa iau Yasmin si menstruatia nu mi s-a mai terminat
- 3stari si simptome carora nu le gasesc cauza!
- 3in timpul actului sex... femeia poate lesina?
- 5Senzatie lesin, lipsa de aer, palpitatii, stare de voma, transpiratie instantanee
- 2in repetate rinduri a avut stari de lesin
- 6Anticonceptionalele Yaz si Yasmin aduc moartea
- 0Leșin cu tensiune mare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: