de 6 luni iau yasmin dar acestea imi dau stari de lesin
am si eu o intrebare. de 6 luni iau yasmin dar acestea imi dau stari de lesin.am fost la medic si mia prescris mercilon intrebarea mea este cum sa le iau si daca au acelasii efecte adverse ca si yasmin stari de lenin pt ca sincer mie si frica sa le mai iau de ce imi dau stari de lesin nu le suporta corpul meu
2 comentarii
Mercilon conţine o doză mult mai mică de estrogen decât Yasmin, de aceea este mai puţin probabil să vă dea aceleaşi stări de leşin. Modul de administrare este acelaşi.
Nu mai folositi anticonceptionale orale. Nu veti gasi nci o forma de amestec de hoemoni cae sa nuva faca rau. Faptul ca va face rau este un imbold sa nu le mai folositi.
Exista formule locale. Steriletul (cel mai simplu). vitamina C intravaginal inainte de orice si diferite formule pa care lemai stiu farmacistele batrine.
Afacerea cu anticonceptionale este mult prea banoasa la nivel mondial ca cineva sa se oboseasca sa va informeze de riscurile pa care le comporta.
Am o prietena care a folsot doi ani asa ceva (1980) si-a perdut 3/4 din ovare prin chist hemoragice caer au fost operate si cind a nascut a nascut un copil cu handicap.
Exista formule locale. Steriletul (cel mai simplu). vitamina C intravaginal inainte de orice si diferite formule pa care lemai stiu farmacistele batrine.
Afacerea cu anticonceptionale este mult prea banoasa la nivel mondial ca cineva sa se oboseasca sa va informeze de riscurile pa care le comporta.
Am o prietena care a folsot doi ani asa ceva (1980) si-a perdut 3/4 din ovare prin chist hemoragice caer au fost operate si cind a nascut a nascut un copil cu handicap.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt protejata in pauza de 7 zile??
- 4menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor
- 26incertitudine totala dar nu pot renunta
- 15Yasmine - prima pilula din folie uitata
- 3yasmin si modul de administrare
- 3cum iau yasmin?
- 7posibil sa raman insarcinata?
- 6anticonceptionalele yasmin - informatii
- 0lesin si sideremie, mo, eo, ca, mcv in afara limitelor
- 6daca nu am luat o pilula in ultima saptamana
- 7socuri electrice in cap si corp, tinitus pulsatil, tulburari de ritm cardiac
- 3Intarziere pastila Yasmin
- 3Nu stiu cum sa procedez... am abces dentar si iau anticontraceptive
- 2Nu-mi trece menstruatia schimbat anticonceptionale
- 1stare de lesin, ameteli, senzatie de voma, durere in partea stanga jos
- 2de ceva vreme am stari de lesin
- 1anticonceptionale yasmine... cat de eficiente sunt?
- 6La ce medic sa apelez?
- 0Lesin, inconstienta pret de 2-3 minute..
- 2Dureri mari de cap.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: