am pierdut o pastila de yasmine

15-02-2011
elydutzaa
Nu este medic/terapeut
elydutzaa
Am si eu o mica problema.Astazi cand am vrut sa.mi iau pastila de yasmine(anticonceptionale), din greseala am scapat.o pe jos...si bineinteles ca nu o mai gasesc...si am luat.o pe urmatoarea adica pastila din ziua de miercuri astazi fiind marti.ultima pastila din blister se term vineri, dar eu luand astazi pt ziua de miercuri vineri voi ramane fara pastila.Si acum vreau sa va intreb, pauza de 7 zile de cand incep sa o fac, de vineri cum ar fi trebuit chiar daca nu am luat pastila in ziua respectiva sau din ziua in care iau ultima pastila asta fiind joi...va rog sa.mi raspundeti.va multumesc!!!
3 comentarii
0
16-02-2011, ora 01:49
Psiholog Ioana Panculescu
Psihologie, BUCURESTI
Psiholog Ioana Panculescu
citeste prospectul si vezi daca nu cumva fiecare pastila are o anumita compozitie Si farmacistele stiu cel mai bine
0
16-02-2011, ora 08:55
elydutzaa
Nu este medic/terapeut
elydutzaa
nu toate au aceeasi compozitie.
0
16-02-2011, ora 08:56
elydutzaa
Nu este medic/terapeut
elydutzaa
toate au aceeasi compozitie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul