pete maronii pe fata in urma expunerii la solar
buna am folosit anticonceptionale dessorele si mi-au parut niste pete usor maronii pe fata in urma expunerii la solar.as dori sa stiu daca vor trece si ce trebuie sa fac?
3 comentarii
In primul rand, daca iti administrezi anticonceptionale nu este indicat sa te expui la ultravioletele de la solar! Mai mult, este bine de evitat si expunerea la soare, chiar daca este anotimpul rece!
Pentru a nu-ti mai aparea alte pete este bine sa utilizezi creme protectoare pentru ultraviolete, aplicate dimineata pe partile descoperite ( fata, gat, maini).
Pentru petele aparute deja, aplica seara, cu un tampon de vata, pe fata si pe maini, zeama de lamaie, timp de 10 zile.
Pentru a nu-ti mai aparea alte pete este bine sa utilizezi creme protectoare pentru ultraviolete, aplicate dimineata pe partile descoperite ( fata, gat, maini).
Pentru petele aparute deja, aplica seara, cu un tampon de vata, pe fata si pe maini, zeama de lamaie, timp de 10 zile.
Buna, de 2-3 ani ma confrunt cu cosurile si cu semnele (petele maronii) lasate de acestea. Folosesc fond de ten sa le acopar dar degeaba, plus ca le si agraveaza si acesta imi usuca pielea. Va rog sa-mi recomandati un tratament naturist pentru tenul meu uscat si pentru a sterge petele maronii de pe fata cauzate de stoarcerea cosurilor. Lamaia, uleiul de ricin.?.orice..
...daca se foloseste sucul de lamaie timp de 10 zile dispar petele, a incercat cineva...astept un raspuns urgent pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie si sunt distrusa din cauza acestor pete...va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2solarul si alunitele
- 12Pete maronii pe fata
- 3menstruatia si solarul
- 2pete pe fata
- 6Pata maronie pe fata, pe tampla stanga
- 3acneea si solarul
- 3solarul poate afecta in vreun fel copilul atunci cand alaptez
- 0Problema legata de ten: au inceput sa-mi apara pete
- 10Solarul si alunitele
- 26Vreti sa va scapati de pigmentele maro de pe fata?
- 0Pete albe pe piele de la solar
- 2Pata maro pe fata dupa arsura!
- 0Dermatologie - pata maronie pe fata
- 0Pată maronie pe tampla dreaptă-diametru de 1 cm
- 1Pete maronii in dreptul urechilor spre barbie
- 13Boală de piele
Mai multe informații despre: Solarul pete maronii pe fata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: