Anticonceptionale si risc de sarcina

07-02-2014
Xtina02
Nu este medic/terapeut
Xtina02
Buna ziua, folosesc anticonceptionale Yasmin de un an( le folosesc in continuare) si as vrea sa stiu care ar fi riscul sa raman insarcinata daca va exista un contact sexual neprotejat, iar partenerul se va termina in interior.
2 comentarii
0
07-02-2014, ora 22:59
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
Prezervativul este cel mai bun pentru a va proteja!!!in anticonceptionale nu am incredere...dar na tu esti femeie si tu decizi ce si cum!
0
08-02-2014, ora 15:23
popovici claudia
Nu este medic/terapeut
popovici claudia
Buna ziua. Prietenul meu sufera de sufera de tulburare schizotipala. Are 39 de ani. Boala a deputat in 2008, atunci a fost internat 1 luna in spital. De atunci ia tratament si merge in fiecare luna la psihiatru. As vrea sa va intreb ce sanse ar avea cei care sufera de aceasta boala sa se insoare si sa isi intemeie o familie? Exista riscul ca, copilul sa mosteneasca boala tatalui ?
Astept raspuns.
Va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •