Pot sa iau anticonceptionale dupa ce mi-sa terminat ciclul?
Au trecut 7 zile de la ultima zi de menstruatie si vreau sa i-au anticonceptionale, pot sa i-au?
Am mai luat anul trecut iar acum vreau sa i-au din nou, trebuie neapatar sa i-au in prima zi de menstruatie?
Nu pot sa incep sa i-au acum anticonceptionale chiar daca au trecut 7 zile de la ultima zi de menstruatie si timp de o saptamana de la data de la care am inceput sa i-au anticonceptionale sa nu intretin contacte sexuale, iar dupa aceasta perioada de timp sa intretim relatii sexuale fara sa existe posibilitatea sa raman insarcinata?
Exista anticonceptionale care nu trebuiesc luate neaparat in prima zi de menstruatie?
Pute-ti sa imi raspundeti cat mai repede va rog frumos?
Am mai luat anul trecut iar acum vreau sa i-au din nou, trebuie neapatar sa i-au in prima zi de menstruatie?
Nu pot sa incep sa i-au acum anticonceptionale chiar daca au trecut 7 zile de la ultima zi de menstruatie si timp de o saptamana de la data de la care am inceput sa i-au anticonceptionale sa nu intretin contacte sexuale, iar dupa aceasta perioada de timp sa intretim relatii sexuale fara sa existe posibilitatea sa raman insarcinata?
Exista anticonceptionale care nu trebuiesc luate neaparat in prima zi de menstruatie?
Pute-ti sa imi raspundeti cat mai repede va rog frumos?
3 comentarii
Poti lua, dar in urmatoarele 7-10 zile ori te abtii de la relatii sexuale ori folosesti prezervativ.
Deci daca incep sa iau anticonceptionale cu cateva zile mai tarziu de la ultima zi de menstruatie si nu intretin relatii sexuale 10 zile de la data de la care am inceput sa iau anticonceptionale dispare posibilitatea de a ramane insarcinata. Am inteles bine?
Va multumesc pentru faptul ca mi-ati raspuns la intrebare.
Va multumesc pentru faptul ca mi-ati raspuns la intrebare.
Da, ai inteles bine.O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Anticonceptionale pt. a impiedica menstruatia catva timp
- 2Vitaminele scad efectul contraceptivelor?
- 3efectele pe termen lung ale anticonceptionalelor
- 3lo-femenal este eficient?
- 16LO-FEMENAL
- 3am uitat sa iau o pastila... ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 5ora exacta la anticonceptionale
- 3Anticonceptionale Logest-10 kilograme in plus ?!?!
- 8Cat de des pot sa iau postinor?
- 9Nelamuriri in ceea ce privesc anticonceptionalele
- 10anticonceptionale desorelle
- 20pastila rigevidon uitata
- 1Mai au efect pilulele?
- 4Sex in a 5-a zi dupa pastile
- 2anticonceptionale luate corect!
- 3melleva 35 timp de 8 luni, menstruatia imi intarzie
- 4Ce anticonceptional imi recomandati?
- 4Anticonceptionale din ziua a 8-a
- 0Prima pastila anticonceptionala
- 4Nu am luat anticonceptionale corect