ma doare doar sanul drept intr-o parte si sub brat, dar la palpare...
Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: ma doare doar sanul drept intr-o parte si sub brat, dar la palpare nu simt aproape nimic, doar ca este mai "plin" decat celalalt san si este si mai mare. Nu stiu care ar putea fi cauza. Eu iau si anticonceptionale dar durere la sanul drept simt de dinainte sa folosesc anticonceptionale. Sa renunt la anticonceptionale, ma pot afecta in vreun fel? nu stiu daca e bine sa le intrerup brusc. Care ar putea fi cauzele durerii si de ce ma doare numai sanul drept, iar celalalt deloc? as dori un raspuns va rog mult. Multumesc
5 comentarii
Fa-ti ecografie bilaterala la sani, e ca orice eco, nu doare, nu iradiaza, afli exact daca e ceva. Apoi poti consulta endocrinologul. E posibil sa fie si de la anticonceptionale, dar nu neaparat. Nu e musai sa le intrerupi brusc, cand termini folia. Dar mai bine iti spune un endocrinolog ce si cum.
Sanatate!
Sanatate!
Multumesc de rasp, oricum de la anticonceptionale nu stiu daca e ca am probleme la sanul drept de mult timp, adica si cand nu ma doare asa tare ca acum, simt totusi o mica durere daca apas in zona aia iar sub brat ma doare cam de fiecare daca cand imi dau cu deodorant. Eu ma speriasem ca ma gandeam la ce e mai rau. Am 27 de ani si ma gandesc ca poate e pe baza hormonala. La ecograf acum 2 ani cred ca am mastoza fibrochistica daca am scris bine. Dar ma intreb totusi, e normal sa ma doar doar un san?
Medicul mi-a pus diagnosticul acela, am mancat cateva cuvinte.
Daca ovarele functioneaza un pic diferit si sanii pot avea reactii diferite. Sunt multe care se leaga in sistemul hormonal. Mergi la endocrinolog si vezi daca e cazul sa refaci eco sau sa intrerupi anticonceptionalele. Nu am cum sa am o parere mai obiectiva.
O sa incerc sa fac iar o ecografie cum ai spus si tu, dar mai intai sa ajung in tara, pana atunci stau cu griji. Multumesc mult de raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2m-am ingrasat sau e normal?
- 2am luat pastila gresita
- 3de cate contacte sexuale as avea, sunt protejata tot timpul...
- 4durere la sani de la anticonceptionale
- 5AC trebuie incepute din a 5-a zi a menstruatiei?
- 2Anticonceptionalele pot schimba mirosul si gustul?
- 4am nevoie de un rasp va rog
- 8pe ce baza se prescriu anticonceptionalele??
- 4am terminat prima folie, pauza sapte zile.. sunt protejata?
- 8melleva 35 de 21 zile
- 6anticonceptionalele yasmin - informatii
- 8am emotii numai la gandul ca.. as fi insarcinata
- 8anticonceptionale
- 20Anticonceptionale
- 4diane 35... luate gresit?
- 11anticonceptionale - cum se iau?
- 4mod de folosire a unor pastile
- 3durere a sanilor
- 4durere de sani de trei saptamani
- 0Epilepsia si pilulele anticontraceptive
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Durere de sani