anticonceptionale - contraceptie sigura?
Buna...am si eu o intrebare.am 18 ani si iau anticonceptionale yasmin de 4 luni, prescrise de medic.am un prieten de un an si el vrea sa facem sex neprotejat, si sa ejaculeze in mine.eu nu vreau pentru ca imi e frica de riscul unei sarcini, dar mia pus o conditie.daca nu fac asta, ma paraseste.nu stiu ce sa fac.va rog am nevoie de un sfat.mie frica sa nu raman insarcinata daca totusi ma hotarasc sa o fac neprotejat, cu toate ca iau anticonceptionale.astept un sfat.va multumesc
3 comentarii
Folosirea prezervativului este, in primul rind, protectia fata de bolile cu transmisie sexuala!!!Contraceptivele nu ne protejeaza pentru asa ceva...ci previn doar sarcinile nedorite.Daca iubitul tau insista, inseamna ca acesta este un santaj si cred ca meriti un alt baiat, care sa te inteleaga!
imi pare rau sa-ti spun asta dar iubitul tau nu te iubeste cu adevarat daca iti pune asemenea conditii.
eficienta pilulelor si a contraceptivelor hormonale in general e de 99%, asa ca din punctul asta de vedere, stai linistita.
eficienta pilulelor si a contraceptivelor hormonale in general e de 99%, asa ca din punctul asta de vedere, stai linistita.
Te paraseste? Hmm...dar oare de ce el ar trebui sa-si impuna conditiile, iar tu nu? De ce se gindeste doar la el, si nu si la tine? Imi pare rau sa-ti spun, dar nu te iubeste si chiar nu te respecta deloc! Dimpotriva, ar trebui tu sa-l parasesti pentru asa conditii periculoase, fiindca, intr-adevar, e ft probabil sa ramii insarcinata sau sa te faci cu o boala transmisibila sexual!! Daca te paraseste pt simplul fapt ca doresti sa te protejezi, imagineaza-ti cit de repede te-ar parasi daca, nu da Doamne, ai ramine insarcinata! Fetelor, fiti mai hitre putin si respectati-va demnitatea! Baieti pe lumea asta sunt milioane! Nu merita sa stai cu cineva care nu te iubeste si care nu isi face griji pt tine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3control pt anticonceptionale?
- 3yasmin si flucovim 50 mg...va rog raspuns
- 8melleva 35 de 21 zile
- 3Pot sa iau anticonceptionale dupa ce mi-sa terminat ciclul?
- 4am uitat sa incep un blister nou
- 7iau marvelon 21 de 1 an si jumatate fara nici o pauza
- 1anticonceptionalele si rana pe col
- 0anticonceptionalele si diareea
- 13Anticonceptionale ARTIZIA
- 4anticonceptionale
- 26Anticonceptionale luate in afara menstruatiei pt prima data!
- 3sa iau escapelle daca nu am ciclul regulat?
- 0pastilele melleva - anticonceptionale
- 4Ce anticonceptional imi recomandati?
- 10Menstruatie prelungita (Tratament Yasmin)
- 3anticonceptionale Yaz?
- 3Anticonceptionalele si glanda tiroida
- 1Interactioneaza ceaiul de merisor cu anticoncepţionalele bellara?
- 2Incepere tratament diane 35
- 0Despre trecerea pe anticoncepționale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: