anexita si intarzierea menstrutiei
buna ziua am o anexita bilaterala acuta si menstruatia neregulata in ultimele luni.ultimul ciclu l am avut pe 25.10.2012 a durat 5 zile din care ultima mai putin am urmat dupa tratamentul dat de medicul ginecolog pentru anexita, am avut apoi contacte sexuale neprotejate fiindca ne dorim un bebe si nu stiu am facut 2 teste de sarcina au iesit negative dar in schimb am ameteli, ciclul nu mi a venit, sunt zile cand nu pot manca decat foarte putin, greturi mai tot timpul zilei, mananc acru mai mereu ca sa pot manca.nustiu ce sa cred ca e sunt cam speriata sa nu fie cevea grav.anexita poate intarzia menstruatia?cate zile?si care ar putea fi rezultatul simptomelor?
3 comentarii
Ceva n-ai scris corect.Spui ca ti-a venit ultima menstruatie in 25.10.2012 si ti s-a terminat in 30.10.2012.Si acum, dupa 12 zile de la terminarea ei, ai fi vrut sa-ti vina iar?
mi a venit pe 27.10.2012si a durat 5 zile, bine a cincea zi de menstruatie a fost cateva picaturi si de atunci nu mi a mai venit.sunt un pic speriata
Cred ca tu nu stii in ce luna suntem.Suntem in noiembrie, luna a 11-a.Daca ti-a venit la sfarsitul lui octombrie, ce ai fi vrut, dupa o saptamana sa-ti vina iar?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1nu stiu ce sa fac - injectii polidin sau pastile ampicilina?
- 3mi-a intarziat ciclul aprox 3 sapt jumate. am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative...
- 3sunt foarte ingrjorata.menstruatia intarzie
- 10cum scap de anexita?
- 4tratament intarziere menstruatie
- 0Daca iei anticonceptionale, ce motive pot exista pentru intarzierea menstruatiei?
- 2Intarzierea ciclului
- 0Anticonceptionalele luate din a 10 zi intarzie menstruatia?
- 0Intarziere menstruatie fara vreun semn ca ar veni
- 3Anexita dureri urgent
- 0Cistita
- 1Poate fi vorba de o sarcina?
- 0Iau yasmin si am avut contact sexual neprotejat ce e de facut ?
- 0Intarzierea menstruatiei 9 zile
- 2Ajutati-ma!!! ESTE URGENT De cateva zile imi intarzie menstruatia
- 1Întrerupere sarcină
- 1Intarzierea menstruatiei de la tinctura de marar
- 0Menstruație întârziată, teste negative ! Un sfat, va rog !
- 1Sarcina
- 0Aș putea să fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei anexita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: