nu mi-a venit menstruatia de vreo doua luni
Buna ziua nu stiu daca postez corect aici dar am o problema...nu mia venit menstruatia de vreo doua luni...dar acum 3 zile daca pot zice mia venit...dar nu imi curge...adica cand ma duc la toaleta se vede sange dar pe absorbant..nimic...absolut nimic ...am baut ceai de patrunjel pentru a accelera venirea..dar nimic...nu stiu ce sa fac...
4 comentarii
Buna ziua,
ati verificat cu un test de sarcina daca nu sunteti insarcinata? Din pacate doar prin mediul virtual nu va putem spune de ce va intarzie menstruatia. Este recomandat sa consulttai un medic
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
ati verificat cu un test de sarcina daca nu sunteti insarcinata? Din pacate doar prin mediul virtual nu va putem spune de ce va intarzie menstruatia. Este recomandat sa consulttai un medic
O zi buna,
Da am facut un test de sarcina si a iesit negativ...tin sa mentionez ca am luat cateva pastile pentru o durere de masea...si ma gandesc sa nu ma fi dereglat din cauza lor...am luat nurofen capsule moi si amoxiplus
Problema este ca eu trebuie sa plec zilele acestea si nu stiu cum sa fac...ca nu am cum sa ajung la medicul meu deoarece este plecat.
Buna ziua,
fara sa ajungeti la medic nu se poate pune un diagnostic correct, incercati sa ajungeti la un medic ginecolog care poate evalua intarzierea respective
O zi buna,
fara sa ajungeti la medic nu se poate pune un diagnostic correct, incercati sa ajungeti la un medic ginecolog care poate evalua intarzierea respective
O zi buna,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mi-a intarziat ciclul 11 zile, este posibil sa fiu insarcinata?
- 4intarziere a menstruatiei, 3 teste de sarcina negative
- 6credeam ca sunt insarcinata, dar ciclu mi-a venit putin si un rosu f. deschis
- 1intarzierea menstruatiei 6 zile
- 15Intarziere menstruatie
- 1nu-mi vine CM
- 4Anticonceptionale si ovule, intarziere menstruatie
- 0In ultimele luni ciclul menstrual mi-a venit cu cate 1-2 saptamana intarziere
- 4Probleme in menstruatie... intarzie din cauza stresului?
- 0intarziere ciclu
- 1intarziat ciclu 3 zile
- 2Întârzierea menstruaţiei
- 10oare sunt gravida
- 8Întârzierea mestruatiei
- 0Sarcina sau tulburare hormonala?
- 2Pot fi gravida dupa un chiuretaj daca am folosit prezervativ?
- 1Sex neprotejat ! Ajutor
- 2Mancarime, secretie alba, intarzierea menstruatiei
- 6Sunt nedumerit... in legatura cu menstruatia si sarcina
- 0Întârzierea menstruației
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: