intarziere a menstruatiei 2luni?
buna ziu. as avea nevoie de un raspuns daca este posibil. in luna martie nu am avut menstruatie, iar in aprilie nici atat, am avut sangerare doar in 5 mai desi trebuia sa fie in 16 aprilie. ciudat este ca am facut un examen de sarcina la spital care a iesit negativ. dar ce este si mai ciudat e ca in lunile fara ciclu pierderile erau foarte lichide ca si cand as fi facut pipi, cateva zile inainte cu 2 sapt de sangerarea de pe 5 dimineata cand ma trezeam aveam ameteli foarte mari, fara senzatii sau stari de voma. de obicei sangerarea la mine dureaza in jur de 4-5 zile iar alte 2 am o pierdere maronie ce am avut-o de fiecare data la menstruatie. de data aceasta a durat 2 zile jumate fara pierderile maronii, iar dupa 1zi fiind la munca din greseala m-am lovit la burta, nu foarte tare dar am simtit o durere ca si cand m-ar fi taiat cineva la mijloc, iar inspre seara am avut iar sangerare, un sange foarte rosu pt 2 zile. sunt 4 zile de cand nu mai am deloc pierderi de sange, dar am in partea de jos a burtii, mai precis sub burta miste durei care sunt permanente de sambata. azi fiind joi. am crezut ca sunt insarcinata dar testul e negativ, si sincer asa ceva nu mi s-a mai intamplat si am putina frica, pt ca nu stiu ce ar putea sa fie. va rog sa ma ajutati. va multumesc.
2 comentarii
Trebuie sa te vada un ginecolog si sa faci o ecografie.posibil probleme la ovare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Aceeasi intrebare: oare pot fi insarcinata?
- 2postinor si menstruatie intarziata
- 3prietenei mele nu i-a venit pe ciclul de doua saptamani...
- 3logest-menstruatie intarzaiata
- 6Am simptome de sarcina... sunt insarcinata ?
- 3cistita si dureri puternice la burta, menstruatie imi intarzie
- 2ce alte cauze duc la intarzierea ciclului menstrual?
- 2Intarzierea menstruatiei fara sarcina
- 0Intarziere menstruatie fara vreun semn ca ar veni
- 1Intarziere Menstruala
- 1Poate fi dereglare sau sarcina ??
- 1Intarziere (piscina) ajutor! va rog!!!!
- 0Problema ciclu menstrual
- 0Intarziere ciclu, teste de sarcina negative, dureri abdominale joase
- 2Pot fi gravida dupa un chiuretaj daca am folosit prezervativ?
- 2Mancarime, secretie alba, intarzierea menstruatiei
- 0Întârziere ciclu
- 1Intarzierea menstruatiei de la tinctura de marar
- 0Menstruație întârziată, 3 teste de sarcina negative
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: