CM intarziat 6 zile!
Buna ziua tuturor!Inainte de a-mi face un test de sarcina as vrea cateva pareri din partea dvs, Pe data de 02.03.2015 am avut ultimul CM, trebuia sa imi vina din nou pe 29.03.2015 dar nu s-a intaplat acest lucru.De aproximativ 2 saptamani sau poate mai bine de 2 saptamani am sanii foarte umflati si ma dor destul de tare, mentionez ca CM este neregulat iar intre aceste perioade pot spune ca au avut loc contacte sexuale neprotejate.Credeti ca este o posibila sarcina sau doar o dereglare hormonala?Va multumesc!
3 comentarii
Cu cm neregulat, ovulatia se poate produce oricand. Puteti ramane insarcinata oricand, de la 1 la 31 ale lunii, inclusiv in zilele menstruatiei.
Se poate ramane insarcinata inclusiv daca ejacularea este in afara, din cauza lichidului preejaculator (intre 2 picaturi si 5 ml) care contine spermatozoizi.
Film ce contine informatii despre relatiile sexuale
-*
(*modificat de admin)
Se poate ramane insarcinata inclusiv daca ejacularea este in afara, din cauza lichidului preejaculator (intre 2 picaturi si 5 ml) care contine spermatozoizi.
Film ce contine informatii despre relatiile sexuale
-*
(*modificat de admin)
Cm nu a aparut nici acum, deci este o posibila sarcina pe care bineinteles, o voi duce pana la capat:)Multumesc Dna Clara pentru informatii!
Perfect, atunci puteti face testul de sarcina.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Ce se poate sa am?
- 5tratament cistita virala... intarzierea menstrei
- 3Intarziere menstruatie
- 9probleme menstruale
- 1melleva 35...intarzirea menstruatiei
- 5Mi a intarziat ciclu 4 luni, am facut 5 teste de sarcina si toate au iesit negative
- 4menstruatie intarziata
- 3care sunt cauzele intarzierii de menstruatie ?
- 2intarzierea menstruatiei
- 3menstruatie intarziata
- 1Intarzierea menstruatiei
- 1intarzierea menstruatiei dupa dezvirginare
- 0Intarziere menstruatie fara vreun semn ca ar veni
- 11Nu mi-a venit ciclul şi sunt foarte balonată
- 2Menstruatie intarziata
- 1Intarziere menstruatie
- 0Ajutor - am aproape o saptamana de când întârzie și am sânii foarte sensibili
- 0Menstruație întârziată și, totuși, teste negative
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: