Anestezie in nervul molarului
Am fost la dentist acum ceva timp cu o carie destul de mare, mi-a tot injectat anestezic insa continua sa ma doara interventia [camera nervului fiind deschisa] asa ca mi-a injectat anestezic direct in nervul molarului. A durut cumplit, mi-au dat lacrimile... Apoi, intr-adevar a amortit.
Dar de atunci am o panica imensa de a ma mai duce la dentist. Pe langa ca am patit de multe ori sa mai loveasca alti nervi si sa simt dureri in tot obrazul, dna doctor a spus ca se poate intampla sa se mai loveasca alti nervi in timpul anesteziei, ca nu se poate cu precizie 100%.
Imi este sincer teama si nici nu stiu daca e normal sa se faca anestezie direct in nerv. E cazul sa schimb dentistul?
Dar de atunci am o panica imensa de a ma mai duce la dentist. Pe langa ca am patit de multe ori sa mai loveasca alti nervi si sa simt dureri in tot obrazul, dna doctor a spus ca se poate intampla sa se mai loveasca alti nervi in timpul anesteziei, ca nu se poate cu precizie 100%.
Imi este sincer teama si nici nu stiu daca e normal sa se faca anestezie direct in nerv. E cazul sa schimb dentistul?
1 comentarii
Buna. Am patit ceva asemanator. Acum un an am fost la un doctor care mi-a injectat anesteziant, insa nu am amortit si desi i-am spus a continuat sa imi lucreze maseaua. Peste cateva luni, am schimbat doctorul si am patit acelasi lucru. Incepeam sa cred ca nervii mei sunt de vina sau ca am o problema si eram chiar speriata, insa am schimbat iar medicul si acesta m-a amortit bine, din prima, fara sa completeze doza sau alte chestii. Parerea mea este ca ar trebui sa schimbi si tu dentistul. E doar parerea mea. Succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dintele nu raspunde la anestezie... rog ajutor!
- 56Obturatie de canal
- 4Implant dentar si anestezia
- 1logest si anestezia stomatologica
- 1anestezia dentara
- 1amortire deget dupa anestezie dentara
- 1Reactie adversa dupa anestezie?
- 1buza amortita dupa extractie molar de minte
- 1Dureri de ureche + mandibula+ gat dupa o anestezie
- 1Alergie anestezic dentar
- 3Anestezie fara rezultat
- 3Ajutati ma, imi este frica - Doare anestezia dentara?
- 3Seringa anestezic la stomatolog
- 2Anestezie dentara
- 1Anestezie ineficienta
Mai multe informații despre: Anestezia dentara frica de dentist