Seringa anestezic la stomatolog
Buna ziua!
Intrebare adresata medicilor stomatologi:
In cazul in care dr. Stomatolog face anestezie cu o seringa pentru anestezie si mai ramane anestezic in seringa, dupa care schimba acul si il foloseste la urmatorul pacient, exista risc de contaminare? Cel putin, este posibila aceasta procedura?
Dr meu stomatolog imi face anestezie cate putin si mereu ramane anestezic in seringa (nu stiu de ce ma inteapa de 100 ori, ca tot ma doare pana nu baga o cantitate suficienta de anestezic). Ca si cum ar face economie. Deci, e posibil ca el sa refoloseasca anestezicul pentru urmatorul pacient prin schimbarea acului?
Nu am vazut atunci cand baga anestezic daca baga unul intreg sau unul folosit.
Multumesc!
Intrebare adresata medicilor stomatologi:
In cazul in care dr. Stomatolog face anestezie cu o seringa pentru anestezie si mai ramane anestezic in seringa, dupa care schimba acul si il foloseste la urmatorul pacient, exista risc de contaminare? Cel putin, este posibila aceasta procedura?
Dr meu stomatolog imi face anestezie cate putin si mereu ramane anestezic in seringa (nu stiu de ce ma inteapa de 100 ori, ca tot ma doare pana nu baga o cantitate suficienta de anestezic). Ca si cum ar face economie. Deci, e posibil ca el sa refoloseasca anestezicul pentru urmatorul pacient prin schimbarea acului?
Nu am vazut atunci cand baga anestezic daca baga unul intreg sau unul folosit.
Multumesc!
3 comentarii
Buna ziua,
Chiar daca ramane anestezic in carpula, aceasta se arunca impreuna cu acul. Nu se foloseste la alt pacient.
Chiar daca ramane anestezic in carpula, aceasta se arunca impreuna cu acul. Nu se foloseste la alt pacient.
Multumesc frumos. Probabil asa ar trebui. Dar se poate pune alt ac fara sa fi pus alta capsula noua de anestezic?
Doar pt acelasi pacient in aceeasi sedinta.
Nu se foloseste seringa la alt pacient fara sa fie sterilizata.
Nu se foloseste seringa la alt pacient fara sa fie sterilizata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1anestezia stomatologica si sarcina
- 5Extractia maselelor
- 4dintele nu raspunde la anestezie... rog ajutor!
- 56Obturatie de canal
- 1logest si anestezia stomatologica
- 1anestezia dentara
- 6Anestezie dentara care m-a durut foarte tare
- 4imi este frica tare de extractie unei masele
- 1amortire deget dupa anestezie dentara
- 1Reactie adversa dupa anestezie?
- 2dupa 3 zile de la anestezia dentara am in continuare buza inferioara, 3 dinti si barbia amortite
- 1Anestezice dentare pentru un pacient cu parkinson si diabet
- 1Anestezie in nervul molarului
- 0Tulburari și lipsa poftei de mincare
- 1Alergie anestezic dentar
- 3Anestezie fara rezultat
- 2Anestezie dentara
- 1Anestezie dentara - pata mare alba la acel loc
Mai multe informații despre: Anestezia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: