Durere de masea si Anxietate
Buna ziua, am si eu nevoie de ajutor, de ceva timp am niste dureri ingrozitoare la un incisiv lateral de sus. Cand am fost mai mica am fost “traumatizata “ de un medic, care mi a scos o masea cu foarte putina anestezie si mi a zis ca nu ma doare, dar ma durut ingrozitor., apoi am ramas cu anxietate/fobie si nici in ziua de azi nu imi fac curaj sa intru, pur si simplu simt ca ma blochez cand intru intr un cabinet, nu pot deschide gura imi vine sa plang, (stiu ca la unii oameni sunt mofturi dar eu am ramas traumatizata efectiv, fiind si mica, ) acum am nevoie de ajutor ce pot face, daca pot lua ceva calmante, nu stiu va rog ajutati ma.
2 comentarii
Buna ziua! Sunt multi pacienti care trec prin aceasta teama de dentist/ cabinetul stomatologic. Este bine ca ati identificat momentul traumatizant; cautati un medic dentist ''priceput'', dar si cu rabdare. Va va povesti despre ce este vorba, daca este sau nu nevoie de anestezie si urmatoarele etape. In plus, un tratament dentar nu este eficient fara interventie locala, ganditi-va ca altfel nu aveti cum sa va rezolvati problema. Numai bine!
Multumesc din suflet pentru raspuns, m ai astept si alte comentari, alte raspunsuri de la alti medici, multumesc anticipat !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Imi este frica de dentist si nu stiu de ce am o asa mare frica
- 1canin in gingie
- 1Anestezie in nervul molarului
- 1Mie frica de dentist
Mai multe informații despre: frica de dentist
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: