ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Durere de masea si Anxietate

19-08-2018
Teodora.m
Nu este medic/terapeut
Teodora.m
Buna ziua, am si eu nevoie de ajutor, de ceva timp am niste dureri ingrozitoare la un incisiv lateral de sus. Cand am fost mai mica am fost “traumatizata “ de un medic, care mi a scos o masea cu foarte putina anestezie si mi a zis ca nu ma doare, dar ma durut ingrozitor., apoi am ramas cu anxietate/fobie si nici in ziua de azi nu imi fac curaj sa intru, pur si simplu simt ca ma blochez cand intru intr un cabinet, nu pot deschide gura imi vine sa plang, (stiu ca la unii oameni sunt mofturi dar eu am ramas traumatizata efectiv, fiind si mica, ) acum am nevoie de ajutor ce pot face, daca pot lua ceva calmante, nu stiu va rog ajutati ma.
2 comentarii
1
20-08-2018, ora 07:27
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! Sunt multi pacienti care trec prin aceasta teama de dentist/ cabinetul stomatologic. Este bine ca ati identificat momentul traumatizant; cautati un medic dentist ''priceput'', dar si cu rabdare. Va va povesti despre ce este vorba, daca este sau nu nevoie de anestezie si urmatoarele etape. In plus, un tratament dentar nu este eficient fara interventie locala, ganditi-va ca altfel nu aveti cum sa va rezolvati problema. Numai bine!
0
20-08-2018, ora 12:14
Teodora.m
Nu este medic/terapeut
Teodora.m
Multumesc din suflet pentru raspuns, m ai astept si alte comentari, alte raspunsuri de la alti medici, multumesc anticipat !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Legătura dintre frica de dentist, frica de a vomita și reflexul excesiv de vomă în cabinetul stomatologic (studiu)
  •