Anestezie ineficienta

12-12-2023
Rox2323
Nu este medic/terapeut
Rox2323
Bună ziua, am fost la stomatolog pentru o extracție și nu s-a prins anestezia, am fost de 2 ori într-o săptămână, am luat si antibiotice și tot nu s-a prins, am simțit o durere insuportabila în încercarea de a o extrage... Într-un final m-am programat la chirurg... Nu consum cola, cafea nu consumasem de mai bine de 24 de ore, nu înțeleg de ce nu s-a prins... Si care ar fi șansele sa nu se prindă nici la chirurg? Îmi este f teama de acest lucru, cum as putea face extracția fără sa mai simt durere?
1 comentarii
0
28-12-2023, ora 00:05
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov, Darste
Dr. dentist: Maier Marius
Buna ziua,

îmi pare rău să aud că ați avut o experiență neplăcută la medicul dentist. Este important să comunicați deschis cu medicul dvs. pentru a găsi soluții și a evita disconfortul pe viitor. Iată câteva posibile explicații pentru faptul că anestezia nu a prins și câteva sugestii pentru viitor:

Anatomie dificilă: Uneori, anatomia din zona în care trebuie să fie administrată anestezia poate face dificilă prinderea acesteia. În astfel de cazuri, un chirurg cu experiență poate face ajustări pentru a asigura o administrare eficientă a anesteziei.

Infecție: Prezența unei infecții în jurul dintelui poate afecta eficacitatea anesteziei. Administrația prealabilă de antibiotice, așa cum ați menționat că ați luat, ar trebui să ajute la combaterea infecției.

Rezistența la anestezie: Uneori, pacienții pot avea o rezistență mai mare la anestezie. Acest lucru poate fi influențat de diferiți factori, precum tipul de anestezie utilizat sau metabolismul individual.

Dacă vă pregătiți pentru o extracție la un chirurg, ar fi bine să discutați în detaliu cu acesta despre experiența anterioară și să împărtășiți orice nelămuriri sau temeri. Chirurgul va evalua situația și va lua măsuri pentru a asigura o extracție cât mai confortabilă posibil. Aceasta poate implica o evaluare mai atentă a anatomiei și poate utiliza tehnici specifice pentru a maximiza eficacitatea anesteziei.

De asemenea, puteți solicita să discutați cu chirurgul cu privire la opțiunile de sedare suplimentară, cum ar fi sedarea intravenoasă sau gazele analgezice, pentru a vă ajuta să vă simțiți mai relaxată și mai puțin conștientă de procedură.

Este important să menționați și orice alergii sau sensibilități la medicamente pe care le aveți. În cele din urmă, încrederea în medicul dvs. și comunicarea deschisă vor contribui semnificativ la o experiență mai bună în timpul procedurii.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs. sau apropiaților dvs., pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:

Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog

Zâmbim împreună din 2007

.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul