amenoree dupa nastere prin cezariana
sotia a nascut acum 8 luni prin cezariana si in urma unui control ginecologic I s-a spus ca menstruatia urmeaza sa vina in maxim 2 saptamani cu mare certitudine, la ecograf fiind vizibil pe unul din ovare un folicul primordial de 25mm. Va redau din buletinul ecografic: uter cu ax lung cu diametru de 53mm, miometru omogen, endometru de faza secretorie cu diametru de 6.9mm. De asemenea I-a gasit si foarte putin lichid in sacul Douglas, fara formatiuni patologice. A trecut mai bine de o luna de atunci si menstruatia nu a aparut (a facut intre timp si un test de sarcina si a iesit negativ la 2 saptamani dupa controlul ginecologic). Ne puteti edifica si ce avem de facut?
1 comentarii
Sotia dumneavoastra alapteaza? Daca da este principalul motiv pentru ca intarzie aparitia ciclului menstrual. La unele femei poate sa vina imediat perioada menstruala, la altele chiar si dupa 2-3-4 luni chiar si un an. Desigur se poate remane insarcinata chiar daca nu are menstra
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nu stiu ce e cu mine, am 13 ani si nu am ciclu
- 14endometrioza
- 8supraponderabilitate si amenoree, help!
- 2vreau sa-mi vina ciclul din nou...
- 3lipsa menstruatie
- 17amenoree secundara
- 5Menstruatie neregulata -amenoree - SOP
- 3menstruatie lipsa
- 8Dupa nastere de cezariana, mi-au aparut hemoroizi
- 5nu am mai avut menstruatie de mult timp... sunt insarcinata?
- 3Lipsa menstruatie
- 0Complicatii cezariana
- 1Din doua în doua luni
- 0Ovare polichistice? HELP!
- 1Lipsa menstruatiei
- 0Imi apar cosuri pe spate, piept si fata
- 1Mi-a întârziat ciclu 2 luni, am facut test si este negativ..!!
- 1Help!! au trecut 4 luni de la ultima menstruatia! Am bufeuri stari de nervozitate.
- 1Duphaston pt amh
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: